• 瀏覽: 164,116
  • 回覆: 698
  • 追帖: 15
+17
引用:
原帖由 speakingdoll 於 2018-1-12 11:25 PM 發表

咩叫「卡啦ok」活動?香港邊間卡啦ok搞活動請大陸模特?
樓主原文是這批模特兒來港演出後,跟著矮仔做好人帶人到卡拉OK消遣(我估計他梗係話會請客,有話有一大班名人或明星friend去),跟著事情便按照他的劇本進行。

所以明天紅冇叫雞邊個信?加胃真慘焗住頂,除紫旗老母慧眼識色狼打散左個女先有今日。掌門弟子全部淫姦派要埋堆出外潛規則

如無証據咁大膽講野?一係唔知死,一係要錢

引用:
原帖由 今天純情的山頭 於 2018-1-13 03:59 AM 發表

同極仙姑姑。
矮仔老豆包庇毒販,六、七十年代,香港有數以萬計的道友和仙姑,如果今次比個仙姑(只屬師兄猜測)指正,真是天理循環!

引用:
原帖由 anonymoushero 於 2018-1-13 10:20 AM 發表
曾既勢力好L勁,兩日姐,內地媒體收曬聲,可能已經收曬恐嚇,封曬嘴,唔敢再出聲啦
咁更加要靠香港呢邊發聲!

引用:
原帖由 tgb1 於 2018-1-11 12:47 PM 發表
1987年係尖東富城, 條矮仔成日坐喺我隔離張枱...... 佢啲笑了我真係聽唔少
富城是在新世界中心地牢

引用:
原帖由 goodman868 於 2018-1-13 10:59 AM 發表

富城是在新世界中心地牢
唔係地牢係有部 專用電梯獨立上落

引用:
原帖由 曹木各 於 2018-1-11 02:15 PM 發表

「正瘦淫」當年係「哇聲」做小歌手,成日要陪高層淫魔「馬面陳」,有一次上左飛鵝山,正當正瘦淫呑呑吐吐小馬面時俾差佬見到,馬面陳叫差佬息事寧人,第二日差佬比上頭通知有得升職。馬面陳以前係差 ...
呢件事件我都有聽過,當年我個警察高層朋友靜靜雞同我講過😋

引用:
原帖由 speakingdoll 於 2018-1-13 12:37 AM 發表

咩年代?落藥呢個位真係吹大咗
咪就係,咩年代

信果啲真係香港好悲哀

引用:
原帖由 bunny167 於 2018-1-13 07:25 AM 發表

矮仔老豆包庇毒販,六、七十年代,香港有數以萬計的道友和仙姑,如果今次比個仙姑(只屬師兄猜測)指正,真是天理循環!
你都識講矮仔老豆唔係好人,你咁信報應點解佢地冇禍延下代?

你仲信天理

引用:
原帖由 KingDomKC 於 2018-1-13 01:35 PM 發表

呢件事件我都有聽過,當年我個警察高層朋友靜靜雞同我講過😋
咁,安仔喜不是,之前好多好多「高高綠帽」嗎??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]