• 瀏覽: 54,674
  • 回覆: 218
  • 追帖: 1
+3
祝「所謂途人」全家生癌!

黃狗官

搞到做警察既好似乞兒咁,以後既差人唔好做咁多野。q埋雙手睇野算啦。。少做少錯,唔做唔錯。  費是遇著狗官

引用:
原帖由 jspace 於 2018-1-3 10:57 PM 發表
六月飛霜心頭忿,恨無權勢拯忠良。
老人家,導出本人心聲。

引用:
原帖由 dickson688 於 2018-1-3 10:52 PM 發表

退休警司朱經緯處理違法佔中反變被告,被判傷人罪成重囚三個月。此事引起社會極大爭議,著名作家余非也在微信發帖質疑為何朱Sir會在沒有犯罪動機、案件疑點重重的情況下被重判,以下是帖子全文:

事發於佔中期 ...
想發出「執法者都有on x既人囉!」!

其實呢個差佬真係反智!明知周圍都cam都咁打落去!佢都認為自己無問題!?😅

咁佢係無cam既地方執行咪無法無天😰

引用:
原帖由 dickson688 於 3/1/2018 22:52 發表

退休警司朱經緯處理違法佔中反變被告,被判傷人罪成重囚三個月。此事引起社會極大爭議,著名作家余非也在微信發帖質疑為何朱Sir會在沒有犯罪動機、案件疑點重重的情況下被重判,以下是帖子全文:

事發於佔中期 ...
濫用職權叫做執法者?共賊毛又發放甚麼信息?

如果朱sir判三個月,佔中三妖應該判終身!

因為假髮黑官當道

引用:
原帖由 dickson688 於 2018-1-3 10:52 PM 發表

事發於 ...
八婆

引用:
原帖由 Jo師姐 於 2018-1-4 06:07 AM 發表
搞到做警察既好似乞兒咁,以後既差人唔好做咁多野。q埋雙手睇野算啦。。少做少錯,唔做唔錯。  費是遇著狗官
唔中意就辭工咪做最好

引用:
原帖由 DemonGod 於 2018-1-4 01:21 AM 發表

印度人
印佢老母臭西,pk死差婆

引用:
原帖由 jetflyer 於 2018-1-4 12:05 AM 發表
條女咩人?有過咩大作?
條八婆個個禮拜都喺 am1400 度瀨共

http://www.chineseradio.com/main/節目重溫/時事觀察/

個人做事,自己責任。

引用:
原帖由 tkm2 於 2018-1-4 02:37 AM 發表

這些印度女人應該返祖家比印度男人輪大米
隻印度狗棺在香港一樣冇地位,番屋企後一樣要比南亞人輪大米

祝願所有害我家園者,惡報纏身!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]