• 瀏覽: 98,273
  • 回覆: 346
+10
引用:
原帖由 ΕT 於 2018-1-4 12:10 AM 發表
無謂盲撐

附件

IMG_20180104_012320.png(631.52 KB)

附件

MmZbg.gif(1.05 MB)

有冇攪錯,七警判二年,豬警有乜可能只判3個月

媒體不斷話條友「路過」「途人」,真係頂佢唔順 

印度黃狗官禍港

軍人有軍事法庭,點解警隊唔可以有警事法廳,阿豬係就係做錯左,但由企在道得高位既法官角度來判就唔係好啱數

冇計,政府又畏首畏尾,乜都唔敢做,市民只好自求多福

引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2018-1-4 12:04 AM 發表
香港玩完
究竟點為之香港玩完?

司法精神不公平?黃絲口口聲聲稱「違法達義」!他們違反法律目的為「甚麽」?
後來有很多激進不良人士混入佔中動亂。他們霸佔道路,阻礙交通?令市民及商戶不滿。驅逐霸路違法行動由捉賊的警員執行?示威者武裝到牙齒……趕完又集結,警員當然用輕度武力驅散示威者。示威者不是行「工展會」「遊花市」被驅趕?是在佔中佔領區被警方輕度武力驅散?如果青天大爺大娘用錄像捉拿執法人員?我想大半數警員要排隊坐監?天理何在?司法已死。

引用:
原帖由 格蘭度 於 2018-1-4 01:23 AM 發表

咁好文采
有無幫手寫求情信?
唔係文采,只係礓C八古

朱sir 係衰上庭仲串串貢 唔肯認衰

明明可以輕判都變重判

普通襲擊要坐監? 佢都係第一個

果個無間道警 幫高登起人底 然後有兒童色情片係電腦 判坐幾年 你唔講?

兒童色情片 上網大把啦 咁就要坐幾年

朱sir 庭上態度 當法官蛋散 上到庭都未知大獲 如果認技術性錯誤 咁混亂 打錯人有幾奇? 但朱sir 態度似攞正牌黎打人 視法律無物 法庭要以警效尤 

垃圾印度狗官番印度食蕉啦

pk法狗

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]