• 瀏覽: 98,225
  • 回覆: 346
+10
黃官禍港!

引用:
原帖由 supperdisk 於 3-1-2018 10:52 PM 發表
不是法治!
已是人法!
不單只係人治,更係由印度人管治中國香港特區

引用:
原帖由 幫您不幫親 於 3-1-2018 11:25 PM 發表
髮官大老爺明如果朱Sir上訴成功, 朱Sir 都已拋了十幾日.
呢個大老爺...................................
所以佢多次借d意拖延宣判,將朱sir還押監房,有理冇理要佢坐左十幾日先,正狗棺!

警方應問下個官點分示威者同普通行人,比D指示唔咪邊個去控制前綫,保障大眾市民,維護法紀要坐監,揾鬼做差佬,一係hea做囉

狗法棺逼民反

是次判決毛發毛天, 香港冇得救, 淪為中共鳥😭

引用:
原帖由 supperdisk 於 2018-1-3 10:52 PM 發表
不是法治!
已是人法!
如果你話係 人 治,我絕對唔認同。

近排最聽得多既說話係 狗 官

無題二字元旦後,不見人間正氣留。
[作者: 意隨風; 號:五更孤老; 隨風影雪;滅絕詩家]

六月飛霜心中忿,恨無權勢拯忠良。
邊城黑白無軍國,愁對京都賦怒章。
武穆冤魂還見在,莫須二字草民殤。
胸懷義憤難與說,滅絕詩家烈焰揚。
二○一八年一月三日

所有番鬼狗官滾回英國去!

引用:
原帖由 jspace 於 2018-1-4 12:36 AM 發表
無題二字元旦後,不見人間正氣留。
[作者: 意隨風; 號:五更孤老; 隨風影雪;滅絕詩家]

六月飛霜心中忿,恨無權勢拯忠良。
邊城黑白無軍國,愁對京都賦怒章。
武穆冤魂還見在,莫須二字草民殤。
...
咁好文采
有無幫手寫求情信?

我只係想知個官點知被打個個唔係暴徒? 佢話咁啱行過就信,前線警員覺得佢係暴徒一份子就唔信?

利申:覺得冇原因使用武力是不對的。

引用:
原帖由 中國香港001 於 2018-1-4 00:34 發表
如果你話係 人 治,我絕對唔認同。
近排最聽得多既說話係 狗 官
即係“狗治”?

天理何在?蒼天冇眼!
呼籲人大收回香港司法終審權!

引用:
原帖由 22333000 於 2018-1-4 12:17 AM 發表
警方應問下個官點分示威者同普通行人,比D指示唔咪邊個去控制前綫,保障大眾市民,維護法紀要坐監,揾鬼做差佬,一係hea做囉
同意!

不如咁啦,公平啲,法官判錯案都要坐監,睇下佢個官威有幾大!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]