• 瀏覽: 34,362
  • 回覆: 172
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 palmaxpc 於 2018-1-2 01:49 AM 發表

外腸咪無問題囉!
你望下幾多嫁得出既淫賤明星多少個老公都係羊腸?
華人對呢樣野介意,外國開放
但其實華人都係口講開放 思想同行動都係保守 睇下港女既多重標準就知

日本女人全民件件係女優 以為係清白的話唔定都客串做過素人 有乜咁出奇呢?

再講好過蒼井空的大把 唔明佢有乜咁特別

引用:
原帖由 xiaocat 於 2018-1-2 02:28 AM 發表

但其實華人都係口講開放 思想同行動都係保守 睇下港女既多重標準就知
崇日港女想變㗎妹卻學D唔學D 最應該學的唔見佢地學 一年去十次日本都冇用 注定只能做港支那女 升呢唔到做佢地最想做的㗎妹 

冇睇佢啲片,唔係我杯茶

引用:
原帖由 SIG226 於 2018-1-2 02:46 AM 發表
冇睇佢啲片,唔係我杯茶
很多 av 迷不會花費錢在她身上,不過都祝福她有美滿的將來

引用:
原帖由 口腔花色核心 於 2018-1-2 01:09 AM 發表
點解日本人d 性道德觀咁L開放
比著係香港呢D咁既女人如鍾X桐,都仲未有人埋單
究竟咩係性咩係婚姻??究竟女人係咩??
啲偽人自己講一套做一套
人地拍AV至少敢拍敢認

威猛先生

畢業了...

百人斬

引用:
原帖由 hkykh 於 2018-1-2 12:18 AM 發表
「蒼井空是屬於大家的。」呢句說話,已經成為過去!今日,係宅男心碎�日子,34歲前日本AV女優蒼井空宣布結婚,宅男們曾經�

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/enter ... 0180101233943350-01 ...
跟住出番套,夫目前😍

老老實實,我未睇過佢既A片,只係舊時睇過個套 純情房東俏房客既漫畫改篇日劇,入面有佢演出,有露波,
不過對佢無咩興趣。

祝福她

不錯

引用:
原帖由 hkykh 於 2018-1-2 12:18 AM 發表
「蒼井空是屬於大家的。」呢句說話,已經成為過去!今日,係宅男心碎嘅日子,34歲前日本AV女優蒼井空宣布結婚,宅男們曾經嘅

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20180101/photo/bkn-20180101233943350-01 ...
樓主心態仲留係封建時代 ... 又靚又好身材 , 又搵錢比你駛
咁好既女仔邊度搵???

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]