• 瀏覽: 47,786
  • 回覆: 331
  • 追帖: 3
+6
城邦高質人喜買日笨有輻食物吃

引用:
原帖由 GoldenOcean 於 2017-12-29 01:16 PM 發表
這些有毒,勸也勸不來!蛆蟈共匪死蝗蟲食屎大唔怕有毒!
強國人繼搶購廁所板,又一單柒出國際~

引用:
原帖由 desperado11 於 2017-12-29 12:18 PM 發表
來香港摸到蜆毛都無就去日本摸生蠔,呢的旅行團真識食
以前去銀礦灣,見好多人去挖蜆,唔知而家仲有冇呢

冒死相告 美日也震驚 三哥也害怕

大陸人在國內吃慣有毒食品﹐百毒不侵。

引用:
原帖由 soilvvang 於 2017-12-29 01:26 PM 發表
城邦高質人喜買日笨有輻食物吃
我時常見吉x家,有好多強國客~

引用:
原帖由 desperado11 於 2017-12-29 12:18 PM 發表
來香港摸到蜆毛都無就去日本摸生蠔,呢的旅行團真識食
我最鍾意摸蜆

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2017-12-29 01:29 PM 發表

少擔心,中國人體質對重金屬有抗體
可以對抗外星人~

引用:
原帖由 refugee 於 2017-12-29 01:03 PM 發表

ching講得啱,不過我就係要親歷其仆街,講既野先有證有據擲地有聲,所以我唔會移民既

反而嗰啲成日叫住要佢地心目中真普選既真係應該快啲移民去伊拉克利比亞哩,咪一味 ...
師兄講得好好 果d又未試過真普選有幾好的人 又成日吹到普選有幾好 點解唔試下去印度伊拉克先來sell我地真香港人 話唔定更有說服力

任佢 up 姐
難道廣島蠔也是囉黎防污咩。
鐘意就話囉黎防污
見少人食就話係珍品
日本人.....哦。

引用:
原帖由 refugee 於 2017-12-29 01:24 PM 發表

係囉!食嗰個都唔介意,仲有乜好嘈?
日笨人淨係話天朝子民張D𧐢殼亂掉之嘛!都無話唔俾天朝人食。

引用:
原帖由 refugee 於 2017-12-29 01:03 PM 發表

ching講得啱,不過我就係要親歷其仆街,講既野先有證有據擲地有聲,所以我唔會移民既

反而嗰啲成日叫住要佢地心目中真普選既真係應該快啲移民去伊拉克利比亞哩,咪一味 ...
身體真誠實!有大陸同胞傳統

日本人太唔理解中國人了

自己食就有毒啫,攞去賣就無毒架啦,仲有錢袋吖,

日本生蠔~~~正野,平價益街坊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]