• 瀏覽: 17,121
  • 回覆: 146
  • 追帖: 2
+3
引用:
原帖由 hkykh 於 2017-12-21 04:32 PM 發表

澳洲唔係我架播
嘩,係國外得果幾千萬票房就狂自high,真係幾咁衝出國際呀,幾咁有影響力呀
吳京有講
佢套戲俾西人睇的嗎 ?

d人話中國片衝唔出中國市場,其實只係時間問題,中國手機幾年前都被睇低。

引用:
原帖由 vvoy 於 2017-12-21 04:35 PM 發表

吳京有講
佢套戲俾西人睇的嗎 ?
EEEEEEEEEEEEEEE,咁又去外國上畫既

哎唷,周星星套功夫好似係外國票房仲勁過套戰狼3播

引用:
原帖由 快樂榮 於 2017-12-21 02:55 PM 發表

杜賊電影垃圾中嘅垃圾
黃絲垃圾電影根本唔入流 點可以與吳京相題並論

引用:
原帖由 hako 於 2017-12-21 02:36 PM 發表
吳京做戰狼加入埋仇者聯盟3囉
梗係加入XMEN,整番套戰狼大戰金剛狼啦!

《美女與野獸》都唔好睇既,d歌又唔好聽!

其實原來戰狼 1 中段都好刺激,戰狼2 就勝在最尾扯旗同護照火爆,套戲其實一般

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2017-12-21 02:58 PM 發表
大少奶感冒中...呵欠....出吾到巡...呀∼救命.....

唐季禮....你系咪揾大少奶未來老公拍安志傑再拍新戰龍在野??系就出年黎播∼

老向去左邊??你都巧慘啦∼俾禽獸成打到你冇乜戲開∼拿∼ ...
病向淺中醫呀大少奶,快d食藥啦

引用:
原帖由 hkykh 於 2017-12-21 04:40 PM 發表

EEEEEEEEEEEEEEE,咁又去外國上畫既
哎唷,周星星套功夫好似係外國票房仲勁過套戰狼3播
鬼佬鐘意睇無厘頭
有乜辦法呢 ?  

引用:
原帖由 vvoy 於 2017-12-21 04:44 PM 發表

鬼佬鐘意睇無厘頭
有乜辦法呢 ?  
大陸電影以後會唔會衝出國際我就唔知啦,不過套戰狼就算把啦,唔好吹到點勁點好睇。一套同中共宣傳既電影,乜你覺得咁既題材外國人會受落咩?同埋用呢D題材既電影可以衝出國際咩?

同埋戰狼2唔知派左幾多平飛出去俾各國企既員工睇呢?

引用:
原帖由 hkykh 於 2017-12-21 04:46 PM 發表

大陸電影以後會唔會衝出國際我就唔知啦,不過套戰狼就算把啦,唔好吹到點勁點好睇。一套同中共宣傳既電影,乜你覺得咁既題材外國人會受落咩?同埋用呢D題材既電影可以衝出國際咩?

同埋戰狼2唔知派左幾多平飛 ...
吳京有話
佢要衝出國際咩 ?

冒死相告?

引用:
原帖由 vvoy 於 2017-12-21 04:50 PM 發表

吳京有話
佢要衝出國際咩 ?
咁點解又要去外國上畫呢?

如果係外國有幾億票房既話我就真係好buy啦

幾十億票房99.9%係大陸既票房,咁都好自high,面皮厚成咁係大陸先做得到

杜汶澤嘅空手道呢?  排第幾呀??

外國票房得7300萬

引用:
原帖由 hkykh 於 2017-12-21 04:53 PM 發表

咁點解又要去外國上畫呢?

如果係外國有幾億票房既話我就真係好buy啦

幾十億票房99.9%係大陸既票房,咁都好自high,面皮厚成咁係大陸先做得到
你以外國做標準
係你嘅自由
唔阻你

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]