• 瀏覽: 17,036
  • 回覆: 146
  • 追帖: 2
+3
送飛比我都吾會睇

勁呀

香港有「空手杜」 亦是全球top five.............

由尾數上來。

吳京好嘢 👍🏻

引用:
原帖由 multinumbers123 於 2017-12-22 06:18 PM 發表
救到肥平就信你lar
派老董去救~

引用:
原帖由 st105 於 2017-12-22 07:00 PM 發表
香港有「空手杜」 亦是全球top five.............

由尾數上來。
算啦~咪整死佢啦~俾佢揾啖飯食啦

老師))))你同國寶傾掂去先~阿少奶要飛去邊先得架??俾時間禾搞證件吧~

快d去救何志平啦。

引用:
原帖由 肉雞 於 2017-12-22 10:54 PM 發表
快d去救何志平啦。
calling老董!!!overover!!!你條仆快d去老美救肥平!!

即系話時話...大少奶知阿老師你又夾埋班國安兼國寶~當然仲有習親信又想夾大少奶去北京見國寶~大少奶洗白白時剛諗起...茅問題...大少奶拎埋系國醫買果2部國家級儀器帶去北京同國寶日電夜電~甘呢...包佢即刻開返哂聲~

唉...邊個娶著大少奶真系有福氣仲有鑊氣...入得廚房又出得廰堂~大少奶博學多材~文又得武又得~屋企系廚房CEO...又系私家美容師~物理治療師~推拿師~修甲師~中西醫食療又得~俾大少奶舞完一大輪~包後生廿年~邊會有老呢樣野....出埋門口~上至天文~下至地理~國家大事又難吾到大少奶....

但你地甘多位大帝~咪再玩大少奶好冇...俾返個置頂功能禾呀...

大少奶身體最誠實...北京d飲食乾吾乾淨架??

引用:
原帖由 小婆羅門 於 2017-12-21 11:53 PM 發表

勝在人口戦術又真的吹佢唔漲
人口戰術有用咩?賺黎賺去咪群水滾塘魚都只係賺自己人既錢。

我雖然唔老黎阿差,但佢地套三傻真係堅正,大陸拍到咁既戲咩?唔好又諗住抄播,抄得黎已被人知啦。

其實窩居拍電影版係好正,不過唔知點解好似冇人敢拍。

引用:
原帖由 hkykh 於 2017-12-23 02:24 AM 發表

人口戰術有用咩?賺黎賺去咪群水滾塘魚都只係賺自己人既錢。

我雖然唔老黎阿差,但佢地套三傻真係堅正,大陸拍到咁既戲咩?唔好又諗住抄播,抄得黎已被人知啦。

其實窩居拍電影版係好正,不過唔知點解好似 ...
歌同戲玩寫實系最賣座~因為容易引起共鳴

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]