• 瀏覽: 7,831
  • 回覆: 53
+2
下次應好似美警咁一槍打爆頭!

引用:
原帖由 港男happy4 於 2017-12-20 08:39 AM 發表
下次應好似美警咁一槍打爆頭!
支持朱狗接受死刑

支持上訴。

引用:
原帖由 iampksamuel 於 2017-12-20 02:06 AM 發表
起撚晒你個底喇,慢慢玩殘你條黑西仔
邊L個理你?!彈開la

靠老豆打關係走後門入職,冇出色

引用:
原帖由 kakitwong0909 於 2017-12-20 08:12 AM 發表
「反對洋人治港」等,惟朱的代表大律師彭彼得(Peter Pannu)亦是外籍人士。
打唔贏都係冇L用

引用:
原帖由 ClassaWin 於 2017-12-20 08:15 AM 發表
兩父子都咁狗串喎
相比前特首父子上庭到老豆坐監都仲好聲好氣。差人把炮過特首
特首真係貪污!!

引用:
原帖由 kakitwong0909 於 2017-12-20 08:18 AM 發表

有無教養確實有別
朱家冚家都冇家教

唔一定係佢個仔打多佢幾下 其他人出手打都好正常嘅做法  黃絲帶班狗種連屎都食又搞亂輪 打多條狗幾下是常正不過

引用:
原帖由 插旗2 於 2017-12-20 02:03 AM 發表
粗口爛舌,癲倒是非,旨意佢服務市民咁就死得
旨意你,夠柒咪得囉!

引用:
原帖由 soundaro 於 2017-12-20 01:43 AM 發表

https://fs.mingpao.com/pns/20171219/s00006/2c339697f25471bc6fab423a3a14ccb3.jpg

認L住呢條仆街黑警呀

【明報專訊】育有兩子一女的朱經緯昨日被帶進犯人欄前,有記者問他會否向 ...
廢青的諗法就戇兜,淨係識為恐天下不亂、執人口水尾、損人又不利己,對社會一D貢獻都無,十足一嚿有毒塑膠咁,連循環再用都不能嘅垃圾。

引用:
原帖由 iampksamuel 於 2017-12-20 02:06 AM 發表
起撚晒你個底喇,慢慢玩殘你條黑西仔
就憑你?你估戇兜真係可以打橫行牙,你真係柒到出宇宙。

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2017-12-20 07:38 AM 發表
對得住, 後悔無打多幾野. 
法律付乳警察行洗合埋武力以維持治安, 是否有濫用, 只是觀點乳角度問題, 頂多也只是公職人員行為失當, 根本談不上集擊罪. 
出發點係維持治安, 命令是警務處署長, 他只是在汁行 ...
是與不是乳
是執不是汁
是襲不是集
...................
頂,別字多能到呢!唔識中文就寫英文啦!唔好以為好似啲廢青寫同音字就自high扮型好唔好。

引用:
原帖由 Electric_Soul 於 2017-12-20 07:50 AM 發表
臭x出臭草, 入埋去陪你老豆啦
唔識中文字就寫英文啦!又唔係粗口,用X做咩呀?遮醜牙?好學唔學學廢青,遲早戇居居咁跟埋痴瘋入去受靶,到時你就真係入去陪人老豆喇!

引用:
原帖由 25chris 於 2017-12-20 07:52 AM 發表

支持告理警務署長
廢青又九噏

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]