• 瀏覽: 9,728
  • 回覆: 48
覺得好多人會轉用 IPHONE 7 / 7+,除非⋯⋯
除非華為Mate 10 pro價格可以合理番D,否則都幾難同 IPHONE 7 / 7+鬥!

各有優勢

引用:
原帖由 插旗2 於 2017-12-19 11:29 PM 發表
大陸冇野多,漢奸賣國賊最多,所以iphone 必定勝出。
香港多啲

引用:
原帖由 小你有病 於 2017-12-20 10:55 AM 發表
大陸仔唔用華為㗎唔夠威, 係鬼佬先用華為電話
大陸仔為左威,賣腎換iphone

一定是Mate 10

壹部行iOS,壹部行Andriod,點可以比較呢?

真係電話緊要過條命
現代人無咗電話唔成世

引用:
原帖由 kit2005 於 2017-12-20 01:40 PM 發表
真係電話緊要過條命
現代人無咗電話唔成世
時代變

引用:
原帖由 酒店滴滴豬豬 於 2017-12-19 08:02 AM 發表
iPhone X將和華為Mate 10在中國市場一決高下
蘋果公司多年來最受消費者期待的智能手機iPhone X即將出貨,但在蘋果鋒芒漸褪的中國市場,競爭對手華為新推出的旗艦產品Mate 10將與iPhone X針鋒相對。

華為公司在賭 ...
一條普通線接駁直接當電腦用https://youtu.be/TDgKKdLsBjk

引用:
原帖由 degas 於 2017-12-20 06:49 AM 發表
台穹南韓唔供應零件,即刻收佢皮?P
南韓 點會咁做
總統都特登嚟中國 奶共🙊

引用:
原帖由 具陽哥 於 2017-12-20 06:30 AM 發表

點解唔喺美國市場
點解唔喺世界市場
一定要係終國市場
美國政府用各種手段同藉口,限制華為進入美國電信市場,就算自己賣手機上台,美國電信公司都有好多限制。
係唔公平之下點樣決一高下。你俾下意見啊。

引用:
原帖由 酒店滴滴豬豬 於 2017-12-19 08:02 AM 發表
iPhone X將和華為Mate 10在中國市場一決高下
蘋果公司多年來最受消費者期待的智能手機iPhone X即將出貨,但在蘋果鋒芒漸褪的中國市場,競爭對手華為新推出的旗艦產品Mate 10將與iPhone X針鋒相對。

華為公司在賭 ...
以中國人之崇洋D N A推算,唉瘋拾會大勝~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]