• 瀏覽: 16,786
  • 回覆: 330
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 kcchim9037 於 2017-12-16 11:38 PM 發表

五毛有民主咩?識條鐵咩?擔心乜野啦?你都唔係土生土長香港人!
五毛打手肯定唔關佢地事!因為佢地係大陸人!香港人你死你事!
問一聲樓主籍貫係邊處?

引用:
原帖由 123people 於 2017-12-17 12:42 AM 發表
上來的都是五毛,樓主,你服未
咁你係乜毛,黃絲五毛?

引用:
原帖由 kcchim9037 於 2017-12-16 11:43 PM 發表

唔係回正軌!係離晒大軌!政府惡晒~!行咩惡法都得!有咩市民反對都捉去勞改捉去思想教育!香港徹底已玩完了!
好老實, 如果亞爺真的想反面, 根本唔駛攪咁多野.

建制派敢修例肯定有民意支持啦,唔系敢亂來咩?

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2017-12-17 12:43 AM 發表

港英時代立法局根本就係橡皮圖章
仲完全無權

原來有人唔知道?
原來樓朱至系啱啱由大陸出黎

犯氓+樓主烏克蘭化,害到市民越來越窮,犯氓+樓主仲要被主子拋棄

民主 ? 樓主識條鐵咩.
犯民叫人衝自己鬆咪夠晒民主囉...

以為反對建制就是體現民主, 這個想法幼稚膚淺 !

引用:
原帖由 kcchim9037 於 2017-12-16 11:28 PM 發表
立法會在主席梁君彥及建制派聯手下,趁民主派在直選議席有5人被DQ,成功通過修改《議事規則》,將民主派拉布、流會抗衡政府、建制空間全面封殺。有民主派對市民未感受到今次修訂,可以做成多大影響而深感無奈,直言林 ...
咁你重唔走?😳

引用:
原帖由 亞里亞巴. 於 2017-12-17 12:53 AM 發表

原來樓朱至系啱啱由大陸出黎
通常愈反共就愈係大陸人

引用:
原帖由 子將 於 2017-12-17 12:57 AM 發表

通常愈反共就愈係大陸人

湖北琦同類D反中冚家剷

引用:
原帖由 123people 於 2017-12-17 12:17 AM 發表

樓主,呢度係公開平台,公開俾七百萬香港人既討論區,唔係大陸地區,唔係實名制,唔使申請資格,男女老少階層不拘, 匿名發言,但而家全部都係五毛,點解冇一個正義人士出來幫你說半句,你唔奇怪咩?
因為你仲係唔 ...
以前泛民一吹鷄,隨時一萬幾千人出來圍立法會
而家,打鑼打鼓,連毛帶屎先得個一百幾十人出來,幾個鐘就玩完

人心盡失,加金主刪水喉,只死剩個毒果打手亂吠

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2017-12-17 01:00 AM 發表

以前泛民一吹鷄,隨時一萬幾千人出來圍立法會
而家,打鑼打鼓,連毛帶屎先得個一百幾十人出來,幾個鐘就玩完

人心盡失,加金主刪水喉,只死剩個毒果打手亂吠
犯民行使假民主,呃得一時,唔呃得一世!

引用:
原帖由 kcchim9037 於 2017-12-16 11:48 PM 發表

而家立會全係保皇黨,選票全是大陸人落黎亂登記搏命投保皇黨做成!呢D叫民主?收皮啦!
咁點先叫民主呢?

引用:
原帖由 子將 於 2017-12-17 12:45 AM 發表

咁你係乜毛,黃絲五毛?
係黃毛

我只見到係泛民玩完,言論自由我一直都享用緊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]