• 瀏覽: 16,778
  • 回覆: 330
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 kcchim9037 於 2017-12-16 11:48 PM 發表

而家立會全係保皇黨,選票全是大陸人落黎亂登記搏命投保皇黨做成!呢D叫民主?收皮啦!
你個龍門去咗火星啦,返去啦

反民生派話越多人出來投票,反民最有利,開口埋口話60%選民選佢地呀

但係佢地永遠忽略一件事,合資格選民係300萬,另外400萬包括一啲未合資格嘅市民,但絕大部份係唔想理會政治,目標只係生活過活,唔係要民主,係要搵食,係想政府帶來一個好環境,但係反民生派就不斷反民生,目的就係要拖垮政府施政,其實就係將呢400萬嘅絕大部份市民推去反呢班「反對派」,反民生派就係禍害全港700萬人,當然佢地自己就好食好住,真正唔理你死活嘅係反民生派

引用:
原帖由 kcchim9037 於 2017-12-16 11:33 PM 發表
香港已提前赤化了!又話五十年不變,二十年已經赤化了,自由民主制度已蕩然無全!你話幾令人擔心!
樓主,呢啲成果,是100%泛民爭取回來的功勞!

若泛民用殺人放火去迫政府民主,相信好快就爭取到恢復死刑!

引用:
原帖由 kcchim9037 於 2017-12-16 11:50 PM 發表
呢版太多五毛打手啦!成大班佔據香討新聞版!同而家既立會係一模一樣!你地幾時又修例呀!成版五毛玩晒啦!笨!
五毛人見人怕!!!仲衰過文革紅衛兵!!!
咁夠人講又話人收錢又話五毛,到多人同你意見又話係民意,呢d咪假民主囉

引用:
原帖由 kcchim9037 於 2017-12-16 11:50 PM 發表
呢版太多五毛打手啦!成大班佔據香討新聞版!同而家既立會係一模一樣!你地幾時又修例呀!成版五毛玩晒啦!笨!
五毛人見人怕!!!仲衰過文革紅衛兵!!!
吾好講咁多,快D武力革命,拋頭顱,灑熱血!

乜毒果仲未汁笠咩

引用:
原帖由 kcchim9037 於 2017-12-16 11:41 PM 發表

五毛打手係好想香港死!香港快D同大陸統一赤化行有中國特色既社會主義!
你老友跳樓死左!幾時到你

引用:
原帖由 kcchim9037 於 2017-12-16 11:28 PM 發表
立法會在主席梁君彥及建制派聯手下,趁民主派在直選議席有5人被DQ,成功通過修改《議事規則》,將民主派拉布、流會抗衡政府、建制空間全面封殺。有民主派對市民未感受到今次修訂,可以做成多大影響而深感無奈,直言林 ...
無呀,唔覚喎,你完乍

你完關我地中國香港人撚事咩!

引用:
原帖由 kcchim9037 於 2017-12-16 11:38 PM 發表

五毛有民主咩?識條鐵咩?擔心乜野啦?你都唔係土生土長香港人!
五毛打手肯定唔關佢地事!因為佢地係大陸人!香港人你死你事!
樓主,呢度係公開平台,公開俾七百萬香港人既討論區,唔係大陸地區,唔係實名制,唔使申請資格,男女老少階層不拘, 匿名發言,但而家全部都係五毛,點解冇一個正義人士出來幫你說半句,你唔奇怪咩?
因為你仲係唔敢面對現實囉!

香港冇曬民主自由咁你有得食好食啦, 容乜易聽日就帶你上去㗎...

引用:
原帖由 davis238 於 2017-12-16 11:37 PM 發表
回歸前有拉布嗎?
邊個破壞五十年不變?
冇人敢罵港督潻!

引用:
原帖由 kcchim9037 於 16-12-2017 23:38 發表

五毛有民主咩?識條鐵咩?擔心乜野啦?你都唔係土生土長香港人!
五毛打手肯定唔關佢地事!因為佢地係大陸人!香港人你死你事!
你話你係乜都得啦!冇証冇據,你中毒果毒太深啦!

上來的都是五毛,樓主,你服未

引用:
原帖由 kcchim9037 於 2017-12-16 23:33 發表
香港已提前赤化了!又話五十年不變,二十年已經赤化了,自由民主制度已蕩然無全!你話幾令人擔心!
港英時代立法局根本就係橡皮圖章
仲完全無權

原來有人唔知道?

樓主一於學浸大跳樓果條黃屍畜牲啦,祝你下世投胎做大陰蒂人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]