• 瀏覽: 16,757
  • 回覆: 330
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 kcchim9037 於 2017-12-16 11:41 PM 發表

五毛打手係好想香港死!香港快D同大陸統一赤化行有中國特色既社會主義!
香港咁仆街都係因為有黃絲呢班反中國嘅類人廢物!中國越來越進步,黃絲反而要拖到香港咁仆街,調理農務!

引用:
原帖由 kcchim9037 於 2017-12-16 11:44 PM 發表

人大係咩野,大家心照啦!你講咁多野都唔可以將人大神聖化!

五毛你唔了解香港人就咪亂講啦!你係大陸人咁諗我唔會怪你!
確實我唔係你目標「客戶」,即係嗰啲白癡香港人,繼續你個空洞口號啦

係啦,呢個post會有14億人回應你啦,只有你係香港人,個個都係你口中嘅五毛

引用:
原帖由 taobomong 於 2017-12-16 11:45 PM 發表
民主係少數服從多數,不是少數脅持議會
而家立會全係保皇黨,選票全是大陸人落黎亂登記搏命投保皇黨做成!呢D叫民主?收皮啦!

引用:
原帖由 kcchim9037 於 2017-12-16 11:45 PM 發表

五毛打手唔夠講,就話分身,自僱(連僱字都打錯,去讀下書先做五毛啦,低教育水平五毛!)
根本就係成班五毛打手惡佔香討!香港已死已玩完了!!!
中左,
你最叻,一開口就毛毛聲。

早完早享受

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 sohotabc 於 2017-12-16 11:46 PM 發表

港人治港係個笑話議員為選票淪為戲子回歸前反對派反對得嚟會拋出更好方案同政府磋商協調,現在拋蕉拋紙淪為垃圾會
回歸前起碼做下樣接受下泛民d意見,回歸後就算泛民有方案,政府同建制打晒龍通,肯同你傾咩,既然唔肯傾,就唔好講咩泛民剩係識拉布

引用:
原帖由 郭郭 於 2017-12-16 11:50 PM 發表

回歸前起碼做下樣接受下泛民d意見,回歸後就算泛民有方案,政府同建制打晒龍通,肯同你傾咩,既然唔肯傾,就唔好講咩泛民剩係識拉布
即係回歸前英國佬都係做戲假民主啦。。。

你呢D價值觀都幾有趣啵!!

反對派自己在立法會裡佔劣勢
只能怪他們自己
怎麼能夠怪到別人身上
這不是輸打贏要嗎?

引用:
原帖由 cm1001hk 於 2017-12-16 11:53 PM 發表

即係回歸前英國佬都係做戲假民主啦。。。

你呢D價值觀都幾有趣啵!!
起碼人地識做下戲,當然,都預左共黨戲都唔會做架啦,因為係大陸惡慣

引用:
原帖由 kcchim9037 於 2017-12-16 11:33 PM 發表
香港已提前赤化了!又話五十年不變,二十年已經赤化了,自由民主制度已蕩然無全!你話幾令人擔心!
講少左個字,係幾令”衰”人擔心

引用:
原帖由 郭郭 於 2017-12-16 11:50 PM 發表

泛民幾時拋出更好方案比政府?司徒華未死前就會自從癲狗同長毛入議會後立法會已成垃圾會現在班泛民只為自己荷包好

想睇馬騮戲去長隆啦!唔好要香港人同香港既未來同你一齊癲!

引用:
原帖由 kcchim9037 於 2017-12-16 11:36 PM 發表

五毛打手肯定唔關佢地事!因為佢地係大陸人!香港人你死你事!
We don't want fake democracy, and one word is wrong here, we don't feel tired about this nonsense campaign lodged by the fake democrats, we just feel abhorred by it.

引用:
原帖由 kim_12346 於 2017-12-16 11:53 PM 發表
反對派自己在立法會裡佔劣勢
只能怪他們自己
怎麼能夠怪到別人身上
這不是輸打贏要嗎?
先用功能組別呢個不公平既選舉方法,再來DQ四個議員(我都唔同意梁遊,所以佢地兩個做唔做到議員無乜所謂,當然鄭蟲泰你地DQ埋我都無所謂),然後話泛民劣勢,你地真好野,上年投票投泛民係多你地三十萬票架,真好野

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]