• 瀏覽: 50,757
  • 回覆: 314
  • 追帖: 4
+3
其實成龍在電影方面的成就是一定的.
有人指責他,婚姻方面有過失.
但人好難有完美.
孫中山都幾個老婆.....

引用:
原帖由 摩頂奇俠 於 2017-12-15 11:12 PM 發表

男人有錢有幾個老婆冇人鬧你,申哥都幾個老婆,問題係自己個親生女都不聞不問果吓 pk
何x燊因為祖先係洋人,佢曾祖父是英國人Charles Bosman,
D人祟洋.......所以佢做咩野,個個都話佢好.
成龍之前已經給了吳x莉三千萬.
而且應該是正室林x嬌反對,
而所以先對小龍女沒來往.....

以下有詳細資料:
https://zh.wikipedia.org/wiki/何鴻燊
https://baike.baidu.com/item/小龙女事件

引用:
原帖由 wyeunghk 於 2017-12-16 12:19 AM 發表

何x燊因為祖先係洋人,佢曾祖父是英國人Charles Bosman,
D人祟洋.......所以佢做咩野,個個都話佢好.
成龍之前已經給了吳x莉三千萬.
而且應該是正室林x嬌反對,
而所以先對小龍女不聞不問.....
之前唔係話佢一蚊都冇比過咩?

香港人唔中意成龍唔係因為佢的私生活, 係因為佢親共. 

對成龍公道公平咁講!
佢真搵命博!

你地睇 YouTube 有關成龍片段
全部 D 外國人都 RESPECT 成龍!

佢私生活係點... 佢既事!

時也命也, 如果李小龍無死, 成龍如何努力, 也未必有今日. 

吊 大把地盤佬都係咁做啦

其實唔難

引用:
原帖由 wyeunghk 於 2017-12-15 09:08 PM 發表
有人指責他,道德方面有過失.
但人好難有完美.
咁係咪代表啱?

成龍係電影界就肯定有貢獻有成就啦

至於佢私生活係點 幾乎係公開秘密啦

但係佢同吳小姐單嘢 又唔會係佢錯曬
吳小姐明知人地有老婆 仲要肯俾人搞
搞得黎仲肯俾個男人中出 明顯立心不良掛

引用:
原帖由 wyeunghk 於 2017-12-15 09:08 PM 發表
有人指責他,道德方面有過失.
但人好難有完美.
國夫孫中山點可以同成蟲比呀 你無撚野係咪唖?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]