• 瀏覽: 50,728
  • 回覆: 314
  • 追帖: 4
+3
引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2017-12-16 04:26 AM 發表
香港人唔中意成龍唔係因為佢的私生活, 係因為佢親共.?
菲律賓人唔好代表香港人

引用:
原帖由 供車供樓憑俘虜 於 2017-12-15 09:03 PM 發表

成龍大哥厲害

新聞來源連結:

https://kuaibao.qq.com/s/20171214A08IB300?refer=kb_news&titleFlag=2&coral_uin=ec8143044bc52d488249864e25508dd115
果然有人只會幫他人面上貼金.......果然比 成蟲  更利害.

特技拍攝已為真的。

引用:
原帖由 ah_wil 於 2017-12-16 04:58 AM 發表
對成龍公道公平咁講!
佢真搵命博!

你地睇 YouTube 有關成龍片段
全部 D 外國人都 RESPECT 成龍!

佢私生活係點... 佢既事!
外國3p好平常,所以

開始搵五毛洗白了

依家的電腦剪接技術咁AI, 怕且無人再去做埋d咁危險既動作啦,仲有哩d動作鏡頭要切底消滅,以免影響入世未深d後生仔女,有樣學樣就累咗人一生啦!

引用:
原帖由 rickkwok 於 2017-12-16 08:51 發表
假設你返工叻到全公司(集團)no.1,但老細話你私生活、人品吾好炒你,又點?
唯有北上

引用:
原帖由 wyeunghk 於 2017-12-16 12:19 AM 發表

何x燊因為祖先係洋人,佢曾祖父是英國人Charles Bosman,
D人祟洋.......所以佢做咩野,個個都話佢好.
成龍之前已經給了吳x莉三千萬.
而且應該是正室林x嬌反對,
而所以先對小龍女不聞不問.....
三千萬?你代佢俾牙?

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2017-12-16 05:01 AM 發表
時也命也, 如果李小龍無死, 成龍如何努力, 也未必有今日.  
非常同意

所有同大哥拍過戱的女主角都要比佢上。不論你願不願意。以前D新聞都説過D女主角擺拍或傻左。

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2017-12-16 04:26 AM 發表
香港人唔中意成龍唔係因為佢的私生活, 係因為佢親共.?
你米代表香港人,我好鍾意成龍,由細睇到大

引用:
原帖由 ah_wil 於 2017-12-16 04:58 AM 發表
對成龍公道公平咁講!
佢真搵命博!

你地睇 YouTube 有關成龍片段
全部 D 外國人都 RESPECT 成龍!

佢私生活係點... 佢既事!
咁好多特技演員冇捻什么奨喎,佢地更加搵命博啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]