• 瀏覽: 50,755
  • 回覆: 314
  • 追帖: 4
+3
引用:
原帖由 供車供樓憑俘虜 於 2017-12-15 09:03 PM 發表

成龍大哥厲害

新聞來源連結:

https://kuaibao.qq.com/s/20171214A08IB300?refer=kb_news&titleFlag=2&coral_uin=ec8143044bc52d488249864e25508dd115
佢背后太不光彩……

引用:
原帖由 供車供樓憑俘虜 於 2017-12-15 09:03 PM 發表

成龍大哥厲害

新聞來源連結:

https://kuaibao.qq.com/s/20171214A08IB300?refer=kb_news&titleFlag=2&coral_uin=ec8143044bc52d488249864e25508dd115
這個,我也覺得無一個明星,可以咁搏老命。

引用:
原帖由 囧-rz 於 2017-12-16 05:44 AM 發表
成龍係電影界就肯定有貢獻有成就啦

至於佢私生活係點 幾乎係公開秘密啦

但係佢同吳小姐單嘢 又唔會係佢錯曬
吳小姐明知人地有老婆 仲要肯俾人搞
搞得黎仲肯俾個男人中出 明顯立心不良掛
你比成蟲吊過未呀?

引用:
原帖由 bigbean 於 2017-12-16 05:20 AM 發表
吊 大把地盤佬都係咁做啦
其實一個地盤佬 勁啲 定係陳積奇勁啲

引用:
原帖由 泉船 於 2017-12-16 05:53 AM 發表

這個,我也覺得無一個明星,可以咁搏老命。
宇宙最強及吳京,個個都博命

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2017-12-16 06:00 AM 發表

宇宙最強及吳京,個個都博命
沒意見,吳京也是我偶。有沒有看過A計劃,那種搏命程度,堅持不用替身。這也掙了不小分數。

引用:
原帖由 wyeunghk 於 2017-12-16 12:19 AM 發表

何x燊因為祖先係洋人,佢曾祖父是英國人Charles Bosman,
D人祟洋.......所以佢做咩野,個個都話佢好.
成龍之前已經給了吳x莉三千萬.
而且應該是正室林x嬌反對,
而所以先對小龍女不聞不問.....
Bosman 何士文即何東爵士父親是荷蘭人.

引用:
原帖由 subzero1990 於 2017-12-16 06:06 AM 發表

甘多人死又唔見你死
我未死 你就快死?

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2017-12-16 05:01 AM 發表
時也命也, 如果李小龍無死, 成龍如何努力, 也未必有今日.  
係... 但玩法唔同

李小龍玩既係真拳腳真kung fu, 而成龍玩既係搞笑+做一d危險鏡頭

賣點不同; 但李小龍如果當日無死, 的確會影響其他人既走線

剩係影背脊鬼知係係淫蟲咩好可能係替身啦

成龍係電影成就真係好勁,開心,無咩人可以做到

佢私生活係點,係,你可以話有問題,但代表佢無資料拎電影既獎?

有一點佢真係值,就係佢代表華人增光

人地拍電影俾你睇,私生活都要管埋,同你班粉腸有親咩!

外國啲名星歌星私生活更多姿多彩啦!M J George Michael Willie Houston ....真實原因係佢愛國!班廢青毒果咪唱佢!不過成龍都唔 care ,大陸大擺市場

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]