• 瀏覽: 1,787
  • 回覆: 24
  • 追帖: 1
+4
糠港特色叫環保人士圍住唔給政府拆。

九龍皇帝除外

根本就係垃圾,呢D所謂藝術創作從來冇考慮大部分市民是否接受!1.物料運用已經極有問題,日曬雨淋人人都摸,極度不衞生。
2.有冇經過街坊同意?物主玩撚完就拍下屁股行咗去,D打卡冚家產又玩倒亂,強迫街坊要日對夜對做成嚴重滋擾。
3.欄桿用途係方便老人家而唔係用黎玩。
D黃絲仆街完全冇公德心

睇得出d城邦國高尚人類, 係點樣對待同自己唔同的人和意見。

又係蘋果優質報導
引用:
原帖由 屢禁不改 於 2017-12-6 05:32 PM 發表
【更新:新增現場相片、內容】近日你若行經銅鑼灣百德新街,細心留意可能會發現路邊鐵欄被人披...
個投訴人,肯定係建制 ...

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2017-12-6 05:32 PM 發表
【更新:新增現場相片、內容】近日你若行經銅鑼灣百德新街,細心留意可能會發現路邊鐵欄被人披...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20171206/720pix/1512545094_91e2.jpg

個投訴人,肯定係建制 ...
幾得意呀,樓主又唔好將政治混埋一談。

政苦物資.
引用:
原帖由 屢禁不改 於 2017-12-6 06:17 PM 發表

你都打橫嚟講,個佈置係大業主安排架;你唔知頭唔知路,就隨口吠!!

紅色藍色多,黃色少,投訴好正常,應多地黃絲

一紅兩藍一黃,點公平,無民主

全力支持特區政府下令拆除,中國人過中國節,堅決抵制西方節日

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2017-12-6 06:17 PM 發表

你都打橫嚟講,個佈置係大業主安排架;你唔知頭唔知路,就隨口吠!!
咪能玩啦,條街嚟㗎!大業主?你識唔能識地契寫乜呀!唔識睇下份大廈公契DMC啦。Land Registry比錢有得睇呀!圖片位址屬於政府所有呀!一D法律常識都冇。呢D咁仆街及自私既滋擾行為只有黃絲帶D冚家產先會認為正確。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]