• 瀏覽: 95,934
  • 回覆: 283
  • 追帖: 3
+3
打! 打打!

都on9,有個叫聯合國,要打點止碌葛丫

引用:
原帖由 gohead1 於 2017-12-6 07:53 AM 發表
中共有吳京,仲有大量低端人口,要將佢地消滅之後先會對黨嘅核心利益有所動搖,到時黨可以割地賠款以繼續統治。
請問你想說什麽

引用:
原帖由 bensonchow 於 2017-12-6 04:48 AM 發表
我公司有幅世界地圖,1986年北歐印刷(新加坡航空有LOGO廣告),南沙群島印著括弧(CN)即係中國所屬。點解30年前歐亞都話係中國,美國一話重返亞洲就全部反對。
印刷公司印嘅地圖係無法律效力,其他國家的地圖將南沙標明是菲律賓是否等於南沙屬於菲律賓?

引用:
原帖由 眼訓到喊 於 2017-12-6 07:46 AM 發表
連大6狗官都係外藉果下先好笑

d愛國蓄究竟知唔知自己愛緊邊個國家
香港好多大大聲叫人愛國,越大聲叫得最兇既原來個個有外國護照,例子點舉都舉吾曬

引用:
原帖由 Adammcy 於 2017-12-6 07:23 PM 發表

C HING所言道出真相, 此乃孫子兵法的裡應外合 !!!
敵內滲透是對付移民國家如美國的最好方法,相反外國人難以取得中國籍!

引用:
原帖由 Leongkunkun 於 2017-12-6 06:31 AM 發表

傻仔
香土最多

引用:
原帖由 火腿美人 於 2017-12-6 08:02 AM 發表
點冒死法,.........笑爆咀.............

講完會被果六國滅國, 話佢多事 ?
會掌普川咀,話佢多L事.

舉兵之時我等真漢子定必先殺光香港境內漢奸及黃屍再專心戰鬥!

引用:
原帖由 pug33640 於 2017-12-6 06:58 AM 發表
有邊個國家能夠承受一次核攻擊
日本
炸兩劑先投降

引用:
原帖由 ThomasTT392 於 2017-12-6 09:52 PM 發表
舉兵之時我等真漢子定必先殺光香港境內漢奸及黃屍再專心戰鬥!
攘外必先安內?

提示: 違規內容已被屏蔽
當年八國聯軍攻打中國
的同時俄佬就趁機入侵吞並中國超過
一百萬平方公里的領土並對平民進行滅絕大屠殺

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]