• 瀏覽: 15,138
  • 回覆: 61
I will buy one

Apple 準備在明年推出一款售價低至 259 美元(約 2,023 港元)的全新 iPad。這款新的 iPad 是 Apple 專門吸引對價格敏感的顧客而設,同時亦是為了滿足商業機構和服務行業的工作需要,希望進一步以低價格吸引企業用戶。

新聞來源連結:
https://unwire.hk/2017/12/03/new-ipad-will-be-as-low-as-2k/ipad-air-2/

正喎
引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2017-12-4 06:52 AM 發表

Apple 準備在明年推出一款售價低至 259 美元(約 2,023 港元)的全新 iPad。這款新的 iPad 是 Apple 專門吸引對價格敏感的顧客而設,同時亦是為了滿足商業機構和服務行業的工作需要,希望進一步以 ...

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2017-12-4 07:02 AM 發表
正喎
strongly buy

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2017-12-4 06:52 AM 發表

Apple 準備在明年推出一款售價低至 259 美元(約 2,023 港元)的全新 iPad。這款新的 iPad 是 Apple 專門吸引對價格敏感的顧客而設,同時亦是為了滿足商業機構和服務行業的工作需要,希望進一步以 ...
其實平板電腦,畀手機搞死,手機越出越大芒,根本上都唔使點用平板。我而家部ipad,都係用嚟瞓響床度睇賣TVsuoer。

引用:
原帖由 東方紅 於 2017-12-4 09:18 發表

其實平板電腦,畀手機搞死,手機越出越大芒,根本上都唔使點用平板。我而家部ipad,都係用嚟瞓響床度睇賣TVsuoer。
TVsuoer

引用:
原帖由 133331628 於 2017-12-4 01:28 PM 發表

TVsuoer
是,打錯了。

唔關我事。我只喜歡三仔。千零嘅都夠用。

引用:
原帖由 東方紅 於 2017-12-4 09:18 AM 發表

我想買來打機同看sport

>200g,用得耐手攰

買部放在廁所睇4仔. 

有冇黑屏功能先!

出平機實多人買啦,連其他機都減價來賣出

啱晒啲廢青用來打機同看sport

ipad最好就係用嚟玩遊戲 及進行一個人對一個人嘅presentation 佢價錢做到咁平 會有興趣買返部

等出咗SPEC再講買唔買啦
規格太低買嚟無意思

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]