• 瀏覽: 15,134
  • 回覆: 61
咁著數? arm arm iPad pro 先加完價

引用:
原帖由 遊鯤 於 2017-12-4 02:51 PM 發表
等出咗SPEC再講買唔買啦
規格太低買嚟無意思
哩句真。

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2017-12-4 06:52 AM 發表
I will buy one

Apple 準備在明年推出一款售價低至 259 美元(約 2,023 港元)的全新 iPad。這款新的 iPad 是 Apple 專門吸引對價格敏感的顧客而設,同時亦是為了滿足商業機構和服務行業的工作需要,希望進一步以 ...
Computer audio嘅遙控器,價錢更抵。

引用:
原帖由 bunkong 於 2017-12-4 05:56 PM 發表

狗口長不出象牙
睇你條柒頭已經知啦!DLLMCH

apple 不是要走高價路線嗎?連ipad也減價

IPAD無「紅外線」發射器,已經是無可挽回的弱點。

引用:
原帖由 ch_montrose 於 2017-12-4 07:37 PM 發表

睇你條柒頭已經知啦!DLLMCH
你冚住個狗口就似番個人啦

一早就應該

如真的減價
那是會引起好多人的購買慾

要打機。 2000 幾買部switch好過啦。

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2017-12-4 06:52 AM 發表
I will buy one

Apple 準備在明年推出一款售價低至 259 美元(約 2,023 港元)的全新 iPad。這款新的 iPad 是 Apple 專門吸引對價格敏感的顧客而設,同時亦是為了滿足商業機構和服務行業的工作需要,希望進一步以 ...
要啦 apple越食越深 iphone x點值10k

引用:
原帖由 leegcf 於 2017-12-4 08:21 PM 發表

要啦 apple越食越深 iphone x點值10k
咪係?成皮買個手機真係C9S

引用:
原帖由 dudehk 於 2017-12-4 08:41 PM 發表

咪係?成皮買個手機真係C9S
我等平價版ip x算 係太過唔值 又唔係有咩突破技術 你話1皮唔使帶尿袋 我願意 得個oled 同埋face detection 真係講粗口啦

引用:
原帖由 型男1號 於 2017-12-4 08:19 PM 發表
如真的減價
那是會引起好多人的購買慾
一定啦 至少比個價要覺得唔係被搵笨

thanks for sharing

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]