• 瀏覽: 15,154
  • 回覆: 61
I love iPad, good news

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2017-12-4 06:52 AM 發表
I will buy one

Apple 準備在明年推出一款售價低至 259 美元(約 2,023 港元)的全新 iPad。這款新的 iPad 是 Apple 專門吸引對價格敏感的顧客而設,同時亦是為了滿足商業機構和服務行業的工作需要,希望進一步以 ...
啱啱部ipad出現自動開關機(已經好返)
依家就話出新iPad
老實講,部ipad出事時,我真係諗過衝去apple度買過部
所以每分鐘自動關一次都搏命backup data
部機咁樣催殘法,預估半年內唔壞,一年後都要跪低
早知調過時間就無事,我唔同佢死扛去backup data

引用:
原帖由 nklj1 於 2017-12-4 02:08 PM 發表

我想買來打機同看sport
其實幾過癮架,雖然唔係睇,但好過買個電視響房,放響床頭,一般睇下賣TVSuper,唔鍾意就上下網,平時就極少攞出街,屋企上網又有桌面電腦。

我買黎出tip 時或去客度時,當 dual monitor 用。

清埋啲舊零件是好事,用家又可以低價入貨,其實今年果部都係賣二千幾。

從來唔用平板

可以考慮

蘋果無死錯人,平價既唔好買

引用:
原帖由 東方紅 於 4/12/2017 09:18 發表

其實平板電腦,畀手機搞死,手機越出越大芒,根本上都唔使點用平板。我而家部ipad,都係用嚟瞓響床度睇賣TVsuoer。
咁重點拎出街?

引用:
原帖由 kit2005 於 2017-12-4 05:30 PM 發表

咁重點拎出街?
所以攞攞下就會唔想攞,用手機搞掂,平板會畀手機搞死的。

引用:
原帖由 siuchungyu 於 2017-12-4 03:59 PM 發表
清埋啲舊零件是好事,用家又可以低價入貨,其實今年果部都係賣二千幾。
我部air2,五千幾。

降價鳥

引用:
原帖由 ch_montrose 於 2017-12-4 02:25 PM 發表
啱晒啲廢青用來打機同看sport
狗口長不出象牙

仲有人玩iPad???

must buy

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]