• 瀏覽: 8,376
  • 回覆: 133
  • 追帖: 2
+2
引用:
原帖由 nklj1 於 2017-11-15 12:23 AM 發表

極之同意
其實俾世界睇下呢班傻仔噓完仲輸波幾咁好笑夠好啦

引用:
原帖由 無盡回收的主題 於 2017-11-15 12:27 AM 發表

其實俾世界睇下呢班傻仔噓完仲輸波幾咁好笑夠好啦
班傻仔要入青山

引用:
原帖由 型男1號 於 2017-11-14 08:46 PM 發表
「連續兩場香港足球代表隊比賽均有噓國歌場面」,呢D人無得救!
港隊比佢地噓到出唔到線……
哩班友泥柴台唔係泥撐場

足總唔做嘢! 影低個樣唔好畀佢哋再入嚟㗎嘛.

等罰

噓到港隊食紅牌輸埋,認真柒

引用:
原帖由 旺旺終歸BBQ 於 2017-11-14 08:52 PM 發表
閉門作賽啦
中國香港必須退出所有國際體育比賽,只可以參與全國賽事

真係世上未見過,噓自己國家國歌!
唔鍾意咪走囉,呢度100%係中國人嘅地方唔想做中國人,剪左張身佇份證同特區護照,然後走人,咁就有骨氣喇!一味做d小學雞低B嘢都只係表示你幼稚!

越噓越輸,天有眼 

不如捉到的話要罰唱100次國歌,仲要拍片放上佢嘅社交網絡,唱唔好唔計,直至唱好先放走。咁仲慘過要佢打騰啦!包得!

噓爆佢了,沒人理呢d人,自然會好快消失,由得班人自我認為對了

港毒狗只識"汪汪汪"

港獨D樣好多都古古怪怪,無乜邊個正常, 行動似柴港隊台多過支持

引用:
原帖由 pingyuping 於 2017-11-14 08:41 PM 發表
全國人大常委會本月初通過把內地《國歌法》納入香港《基本法》附件三後,連續兩場香港足球代表隊比賽均有噓國歌場面。今晚(14

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20171114/photo/bkn-20171114191502225-1114_00822 ...
你問下佔中訓街的朋友們
有幾多個答得出點解
帶頭攪事個班扑街收黑就知

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]