• 瀏覽: 69,791
  • 回覆: 288
  • 追帖: 4
可能驚恐過度出現思角失調

epirb是打訊號上衛星,怎會被其他船發現?

鯊魚關用epirb是兩碼子的事,一般你不拉屎在海上,鯊魚是不會理你,所以最好拿塑膠袋拉完屎縛好向遠的地方掉。

茫茫大海被其他漁船發現是很難的事。

而且只是兩女出海,而且又剛好帶六個月食物?而且快將出現richard parker 事件

求奸不遂?美國民主"女神"說什麼都是民主精神,,台灣人只準信,不準問,哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈......

痴線鬼婆,應該下地獄

想殺你點解仲皮光肉滑?

兩個神經病救返都浪費資源

她們是同性戀的

引用:
原帖由 laws168 於 2017/11/14 12:23 PM 發表
似屈錢,晚上台灣漁船救上船,反被指想殺她們,奇怪的白人?
如真的為利益…
無恥下流

漁民響應菜總統南向尋親之旅 結果親戚尋唔到 尋到兩條鬼婆

引用:
原帖由 夜半鬼哭泣 於 2017-11-14 11:38 AM 發表

▲漂流5個月獲救的阿佩爾,如今指控台灣漁船試圖殺人。(圖/達志影像/美聯社)
國際中心/綜合報導2017年11月14日
美國夏威夷檀香山2名女子阿佩爾(Jenn ...
呢2隻儍閪一定係投左老共

精神病!

嘩乜貢犀利漂流的期間遇到一群鯊魚攻擊,鯊魚距離佢地6英寸咁近,佢地都平安無事,咁勁揪自己游返夏威夷都得啦,比佢地漂流耐D,北極熊同企鵝都出埋場呀

奉勸台灣漁民忘記左這救人事件好了,免得激心,當兩件儍人發現好過啦!

引用:
原帖由 Peter_H 於 2017-11-14 11:47 AM 發表
鯊魚當時距離我們只有6英寸

如果換是港女⋯條鯊魚死梗
用天津飯果招 新氣功炮

不過 變左  新氣功波  吖 吖

唔通又係智障
引用:
原帖由 夜半鬼哭泣 於 2017-11-14 11:38 AM 發表

▲漂流5個月獲救的阿佩爾,如今指控台灣漁船試圖殺人。(圖/達志影像/美聯社)
國際中心/綜合報導2017年11月14日
美國夏威夷檀香山2名女子阿佩爾(Jenn ...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]