• 瀏覽: 49,305
  • 回覆: 9
  • 追帖: 6
+12
炒左班死港女先講

引用:
原帖由 Kira|Yamato 於 14/11/2017 10:38 發表

國泰空姐的嘴臉很難看
坐Business 的service也很差,乘客要睇佢地面色

引用:
原帖由 Joeycky 於 14/11/2017 10:41 發表
高質素服務,但無高質素美女空姐,嘥鳩氣。
哪裡高質服務?

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 14/11/2017 10:56 發表
保持現時價格,再提供空中性服務,包保起死回生
咁樣衰也吊得落,師兄掂呀

引用:
原帖由 聖女徵duck 於 14/11/2017 11:00 發表
因航頭等同商務俾人貴,但服務比人差!
又貴過HX又貴過其他外國航空公司,但服務比所有對手差

引用:
原帖由 Gordon51 於 14/11/2017 09:55 發表
CX空姐空少最鍾意上網數臭d客
仲好意思開埋個Facebook page數臭D客, 呢D航空公司真的食屎

引用:
原帖由 DemonGod 於 14/11/2017 10:56 發表

有三文治叫好,美國國內機由西岸飛去東岸六七個鐘只提供免費飲品,想食野唔該自費。
小心呀,你request佢地比個杯麵你的話,過兩日就會上CX Secret比人數臭。餓死都千祈不好食。

引用:
原帖由 jacob_bb 於 14/11/2017 11:11 發表

香港機場既地勤之中,國泰係我遇過最衰最差的!所以我已blacklist左幾年!唔駛錢都唔坐,我又唔係比唔起錢,無謂既咀臉唔想受!
我有禮貌有笑容問佢野,佢撟埋雙手用個頭點一點方向!答都費事答我!:sm ...
我老婆坐B仔個陣,想問死港女空姐refill野飲,
空姐答「吓?」,超無禮貌。

吓佢老母臭西咩吓。

引用:
原帖由 ClassaWin 於 14/11/2017 11:22 發表

去倫敦,直航三間(因航,英航,維珍)都有好時間,半夜飛上午五點幾到。但計晒所有費用,因航就寧舍貴三兩百。上到機都係訓,揀最平同機艙最乾淨既,我就唔搭因航啦另外試過搭因航,揀機尾位訓覺,成班空姐做完 ...
去歐洲我坐Etihad B仔算了,係耐D要轉機不過人地平D服務又好。
因航就要調返轉個客睇佢心情。去日本Japan Airlines賣$12,000蚊一個人有flat-bed,
因航夠膽死賣兩皮野但仲要係濕鳩Regional Business凳。

引用:
原帖由 DemonGod 於 14/11/2017 11:22 發表

我試過唔想特登叫空姐,自己行去機尾問三文治,個睇緊習誌既空姐唔出聲冇表情,開櫃將一藍三文治拿出放在抬面然後坐返底繼續睇習誌,望都費事望。
上次我老婆坐B仔個陣,想問死港女空姐refill野飲,
空姐答「吓?」,超無禮貌。個客要睇返佢心情轉頭。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]