• 瀏覽: 276,605
  • 回覆: 225
  • 追帖: 14
+268
EE生日.....幾時擺幾圍.....賀賀佢

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2017-11-3 01:32 PM 發表

如果到左 花甲之年 我一定會擺十零廿圍賀賀佢 到時通知你,你記得要早d到wor
生日快樂

未到花甲.....都可以擺

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2017-11-5 03:14 PM 發表

快遞,塊地,普通話的確是同音的

http://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27037631&extra=page=1

引用:
原帖由 kwan1516 於 2017-11-8 10:14 PM 發表

同意佢真係好勇...去得太盡........做實Q有必要這樣做嗎?D收數佬無人性實搞佢
睇番新聞原來係4名實Q圍着2名收數佬.........如果下次實Q佢單人匹馬一定扮睇唔到
我會打999就算

引用:
原帖由 辟易 於 2017-11-8 11:49 PM 發表

好少咁搏.是不是反映現在香港社會黑底已經無以前咁惡?
如果自己個邊咁疊友都唔搏....咁就浪費左個表演機會

引用:
原帖由 辟易 於 2017-11-9 12:04 AM 發表

打份工為一次出位惹麻煩?
我不是評論實q做法對不對.但大部份人絕對會卸.事件搞大call保安主任.好少自己上身.
香港打工心態唔同.......唔怕轉工

引用:
原帖由 亞藍米 於 2017-11-9 12:05 AM 發表

米傻啦,而家收數果D可以做乜,由其咩有單有據喎,用適當武力制服佢報警跟住搵債主保釋佢啦。
所以一定唔怕

引用:
原帖由 kwan1516 於 2017-11-9 12:12 AM 發表

又話有片睇既?片呢?
據悉,涉案學校為屯門(裘錦秋)中學....間學校有名你叫(求敢秋),果然係培養(敢秋)........教師學生關係好到打成一片
等學生放

待我就為你哋唱支歌啦
有一個大漢叫十一哥 佢污糟邋遢又懶鬼惰 餐餐佢呀食最多好車大炮就通街盪 哎呀佢最愛口多多

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2017-11-10 11:06 PM 發表

@佛口蛇心十一   @123chung  搵你呀
咁岩聽到

引用:
原帖由 泉船 於 2017-11-10 11:37 PM 發表

召喚十一
十一應該好忙

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2017-11-11 09:48 PM 發表
晚飯

7554820 7554821 7554822
睇落唔錯...邊間?

菠菜+牛肉
可以點煮??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]