• 瀏覽: 166,375
  • 回覆: 1,185
  • 追帖: 6
+37
佢條賤屍, 唔鞭唔舒服,等我鞭吓先

心情唔好

心情好
都鞭

引用:
原帖由 萬事得3 於 2018-7-13 01:31 PM 發表
人袁白痴真是無藥醫
唔使醫吖, 人袁白痴是正常的

又出謠言,唔鞭唔得

我都嚟一鞭!

大妓院呀哪...

再一鞭! 

“60塊一天的高價我可以忍,不能忍的是今天發現訪問互聯網時用的居然還是國內的局域網,”一位到日本旅遊的中國遊客在網上吐槽

臨行前,他開通了中國移動的數據國際漫遊,可是到了當地還是無法登陸臉書、看不了“Youtube”,連谷歌地圖也不能用

底下留言的網友怪他後知後覺,原來中國三大電信運營商的海外漫遊服務早就有同樣的問題

“本來漫遊就是傳回運營商的,”一位網友解釋講,“因為你SIM卡對應的密鑰在移動嗰度,漫遊地運營商沒有。”

另一位網友講得更直白:“肉體在牆外,手機依然要翻牆。”

你地點解要鞭屍……

樓主另一神級極品鞭屍貼,一出唔夠一日便被極速鞭屍

鞭鞭鞭!!!

https://news.discuss.com.hk/view ... extra=#pid483886646

引用:
原帖由 tinpingest 於 2018-7-16 05:28 PM 發表
你地點解要鞭屍……
條友成日發假新聞。。。所以是呢度鞭返屍提醒各位注重。   鞭鞭鞭

引用:
原帖由 班納沒恨 於 2018-7-17 05:25 PM 發表

條友成日發假新聞。。。所以是呢度鞭返屍提醒各位注重。   鞭鞭鞭
咁就要 鞭鞭鞭

引用:
原帖由 tinpingest 於 2018-7-16 05:28 PM 發表
你地點解要鞭屍……
你唔見樓主四周圍跪求人鞭佢咩?
鞭鞭鞭

引用:
原帖由 Welcomelone 於 2018-7-16 04:57 PM 發表

“60塊一天的高價我可以忍,不能忍的是今天發現訪問互聯網時用的居然還是國內的局域網,”一位到日本旅遊的中國遊客在網上吐槽

臨行前,他開通了中國移動的數據國際漫遊,可是到了當地還是無法登陸臉書、看不了“Youtube”,連谷歌地圖也不 ...
猿人冇人回你的爛帖就過來搏吊推自己的人氣呀?行開D啦。
言歸正傳,我鞭你這個大紀元的造謠打手。

樓豬咁得閒又散播謠言,唔好又射後不理咁不負責任啦

今年見到ys假新聞。。。鞭返上來先。。。。。鞭鞭鞭。。。。鞭都斷左幾打啦。。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]