• 瀏覽: 63,398
  • 回覆: 715
  • 追帖: 3
+10
引用:
原帖由 kxkx 於 2017-10-12 07:22 PM 發表
唔覺店員失控, 佢亦冇罵個打尖既大陸人
大陸人原片都唔敢出, 冇原片根本冇真相
一冇大陸人打尖, 二大陸人冇阻礙後面其他人, 而係呢條低級港獨畜牲,嫌棄大陸人,明明識得聽人客要咩,卻扮唔識得聽大陸人講要咩嘢,人為造成厭惡卻吠人“咪阻撚住”。

吠的大聲, 用大隻紅字,唔等于自己有道理。

而通常咁做的, 係理屈詞窮的低能仔。

引用:
原帖由 26chris 於 2017-10-12 06:46 PM 發表

是條大陸婆下下中國人乜中國人物
根本是自己修養有問題
大陸婆有問題就一定.
不過真係戇鳩到要同個有問題既大陸婆嘈? 仲要政治毒上腦?

果然夠戇鳩.

引用:
原帖由 qe9263 於 2017-10-12 07:26 PM 發表

你點知〈片〉由大陸人出???
駁咀前睇多啲前頁〈帖子〉,咪失禮人,
對個白癡解釋真係有難度.

引用:
原帖由 老爺笑^_^ 於 2017-10-12 07:27 PM 發表

一冇大陸人打尖, 二大陸人冇阻礙後面其他人, 而係呢條低級港獨畜牲,嫌棄大陸人,明明識得聽人客要咩,卻扮唔識得聽大陸人講要咩嘢,人為造成厭惡卻吠人“咪阻撚住”。
條打尖大陸人梗係以為佢係唯一一個大陸人幫趁買野
咪係呢d低大陸人影衰中國人囉

機場老麥? 老老實實個客點衰都好, 咁樣答個客真係想睇下間公司點回應.

引用:
原帖由 ning2005 於 2017-10-12 18:38 發表

典解佔旺女鼻哥窿更零大的哦

未食飯搞到冇胃口食飯
食緊飯搞到噴飯
食完飯就搞到嘔飯

腦殘職員

引用:
原帖由 老爺笑^_^ 於 2017-10-12 07:23 PM 發表
可能係倭倭日射出來的雜種呢。
咁都似喇,可能佢都唔知自己嘅身世!

阻礙其他人購買??? what is this mean

引用:
原帖由 frankiefung33 於 2017-10-12 06:06 PM 發表

兩個職員同時發皮四……可能有前傳喔……不能單靠有利控方提供的影片作唯一佐證!
無論點樣都唔應該咁樣講嘢,
你憑乜嘢代表香港人講嘢?

引用:
原帖由 26chris 於 2017-10-12 08:25 PM 發表

人地代表自己發言都要你地批准
下? 你有冇睇到佢講啲乜嘢內容㗎.....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]