• 瀏覽: 8,490
  • 回覆: 81
+3
9月7日教大校長張仁良表示閉路電視片段顯示兩名男子張貼有關字句,若是外面人就放他上網. 9月8日截圖流出後教大卻表示高度關注閉路電視截圖外洩事件並深表遺憾,校方將通知私隱專員公署跟進,呼籲各方停止轉發有關圖片,以保障當事人的私隱
為何保安資料外洩不報警求助. 教大管理為何出現混亂

投票項目 ( 多選 : 最多可選 3 項 ) 參與人數 13

1. 1. 校長說過要放, 當然按校長決定行事

10 (66.67%)

2. 2. 有教大職員未經許可把圖片取用及公開, 應控以不誠實使用電腦罪

4 (26.67%)

3. 3. 有黑客入侵教大保安系統, 教大應報警求助及責罰保安系統管理人員

1 (6.67%)

引用:
原帖由 iambigx3 於 2017-9-11 08:15 AM 發表

嘩,好L吧閉,世界和平靠你去維護啦。
BTW, 支持你維護你娘親被要請去性交的言論,支持你翻去話比你父親聼你的立場。
共粉就係咁嘅level,淨係識得娘親性交。

引用:
原帖由 iambigx3 於 2017-9-11 02:50 PM 發表

你娘親唔性交邊有你今天維護世界和平?
翻去同你契老豆搏下毒啦!記住維護埋我言論自由的權益,講的出做唔到你就正龜仔。
共粉就係同動物一個level,淨係識得傳宗接代同埋生存,其他人權一概冇佢地份。

不過佢地傳宗接代嘅權利都比其他人少。

至於言論自由的權益,你有你講,唔代表我要幫你廣傳。

咁拍大6女生撕野果班SU都要死lor

追x住拍tim la

引用:
原帖由 iambigx3 於 2017-9-11 06:21 PM 發表

Sorry, 應該一早用翻毒能習慣的語言,吊高你老母個西,係米容易理解?呢個 level 應該可以同中大學畜生會長睇齊啦。
果然又係廢柴一條,詞窮理屈就淨係識爆粗,同所謂「中大學畜生會長」一樣。

引用:
原帖由 iambigx3 於 2017-9-11 11:46 PM 發表

哦,詞窮到連隊友都拋棄埋,畜生都不如
佢咩時候變咗我隊友?果然未夠level語言偽術就只好指鹿為馬,噏得就噏。

引用:
原帖由 iambigx3 於 2017-9-11 11:58 PM 發表

哦,原來係犯民派,失敬,不過毒派好睇你唔起囉
我都唔係泛民,泛民想要嘅公民提名,全民退休等等我全部反對。

引用:
原帖由 iambigx3 於 2017-9-12 12:06 AM 發表

牆頭草?
我唔係每樣嘢都同意任何一「派」。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]