• 瀏覽: 8,504
  • 回覆: 81
+3
9月7日教大校長張仁良表示閉路電視片段顯示兩名男子張貼有關字句,若是外面人就放他上網. 9月8日截圖流出後教大卻表示高度關注閉路電視截圖外洩事件並深表遺憾,校方將通知私隱專員公署跟進,呼籲各方停止轉發有關圖片,以保障當事人的私隱
為何保安資料外洩不報警求助. 教大管理為何出現混亂

投票項目 ( 多選 : 最多可選 3 項 ) 參與人數 13

1. 1. 校長說過要放, 當然按校長決定行事

10 (66.67%)

2. 2. 有教大職員未經許可把圖片取用及公開, 應控以不誠實使用電腦罪

4 (26.67%)

3. 3. 有黑客入侵教大保安系統, 教大應報警求助及責罰保安系統管理人員

1 (6.67%)

引用:
原帖由 kxkx 於 2017-9-10 07:33 PM 發表
看來你也支持大學公開閉門會議內容
我支持校方有權決定公開與否
「公眾知情權」你用你地既邏輯摑你地一大巴

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2017-9-10 08:16 PM 發表

咁都入到689數,冇得頂啦你
香港大部份大學嘅排名下降,經常出現港獨言論,全部都係689成為校監之後發生。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-9-10 08:29 PM 發表

香港大部份大學嘅排名下降,經常出現港獨言論,全部都係689成為校監之後發生。
689做校監同學就唔識讀書唔知呢幾年有冇同學疴屎唔出

依家校監唔係689,港獨貼埋大字報tim
哎,我忘記林鄭係689 2.0,呢幾年同學衰都應該入689數

[quote]原帖由 亂9咁ban人 於 2017-9-10 08:17 PM 發表

公眾知情權呢樣�

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2017-9-10 09:29 PM 發表

689做校監同學就唔識讀書唔知呢幾年有冇同學疴屎唔出

依家校監唔係689,港獨貼埋大字報tim
哎,我忘記林鄭係689 2.0,呢幾年同學衰都應該入689數:smil ...
咪就係689撕裂社會嘅效果囉,唔通你認為2個月就可以解決?

689禍港5年,破壞比建華亂港更深更甚。

引用:
原帖由 bobho 於 2017-9-10 09:34 PM 發表

公眾知情權呢樣�
調查係校方及校長既事(某藍絲講既)
查完當然你可以向學校查詢

引用:
原帖由 caledis 於 2017-9-10 09:54 PM 發表

咪就係689撕裂社會嘅效果囉,唔通你認為2個月就可以解決?

689禍港5年,破壞比建華亂港更深更甚。
同學讀書唔成,原來可以怪689撕裂社會,俾個

CCTV外涉真兇是誰?

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2017-9-10 11:05 PM 發表

同學讀書唔成,原來可以怪689撕裂社會,俾個
689專注製造社會撕裂,凡事鬥臭,做成學生上街以至暴動文法。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-9-10 11:09 PM 發表

689專注製造社會撕裂,凡事鬥臭,做成學生上街以至暴動文法。
暴動?幾時有暴動?

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2017-9-10 11:17 PM 發表

暴動?幾時有暴動?
魚蛋革命囉。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-9-11 12:28 AM 發表

魚蛋革命囉。
你話革命成功就話姐
689係平暴有功喎

引用:
原帖由 kim_12346 於 2017-9-11 12:31 AM 發表

你話革命成功就話姐
689係平暴有功喎
咪就係689撕裂社會,引致暴動囉。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-9-11 12:28 AM 發表

魚蛋革命囉。
689咁衰唔俾佢地篤魚蛋?
另外你都識講係魚蛋“革命”啦,暴動咩?

引用:
原帖由 starr 於 2017-9-10 08:21 PM 發表

我支持校方有權決定公開與否
「公眾知情權」你用你地既邏輯摑你地一大巴
「公眾知情權」你們從來沒支持過. 這就是偽善人們的表現了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]