• 瀏覽: 2,652
  • 回覆: 25
希望版主唔好del或鎖貼,

因為真係點解會有咁多人在香港討論,

香討容易有分身,因為無ISP限制,

還有就是大陸的生活在大陸的都可以黎,

搞到香港討論區變成主要不是香港人的,

所以加此限,

"有3粒星身份證加上主要生活在香港",

若果無3粒星身份加上根本就不是主要生活在香港,

移民了,番左大陸了,間中黎下香港探親戚朋友的,

根本不應對香港政策及生活發表大多意見,

因為根本不關你事,影響不到你!

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 10

1. 藍絲,香港本地人(有3粒星身份證加上主要生活在香港)
2. 藍絲,非香港本地人
3. 黃絲,香港本地人(有3粒星身份證加上主要生活在香港)
4. 黃絲,非香港本地人
藍絲都不愛中國大陸,他們只愛中國香港!
選乜都無意思!

黃c真好笑,大陸又唔關你哋事,
你哋又走去批評,抹黑大陸

竟然香港事務,中國不應干預,
咁班洋奴又做乜要到西方國家要求干預香港事務
香港關歐美xxx

人哋大陸,台灣都唔會限制他人身份發言
點解班成日講言論自由的黃c要限制他人言論

引用:
原帖由 tcy86 於 2017-9-7 05:15 PM 發表
黃c真好笑,大陸又唔關你哋事,
你哋又走去批評,抹黑大陸

竟然香港事務,中國不應干預,
咁班洋奴又做乜要到西方國家要求干預香港事務
香港關歐美xxx

人哋大陸,台灣都唔會限制他人身份發言
點 ...
如果係佢地當權
分分鐘恐怖過斯大林搞肅反運動

我唔明點解要介定係乜嘢顏色o既絲,
香港人就是中國人的一種,活在香港,就有責任想香港能真正得到繁榮安定,守法互相尊重,其他o既物種唔配做香港人!

引用:
原帖由 kim_12346 於 2017-9-7 05:29 PM 發表

如果係佢地當權
分分鐘恐怖過斯大林搞肅反運動
最佳示範....台灣

正常同白痴都要揀!?有床唔訓去訓街,唔係白痴係咩?

我不是藍絲,我認為建制派有八成是廢物,政府也有大量廢物,我也認同中共有很多問題.

我只是反黃絲,一般廢物也比自以為救到世的核廢料好,我身邊不少人亦如此,樓主的非藍必黃選擇根本不反映現實.

引用:
原帖由 paul3409 於 2017-9-7 04:27 PM 發表

所以加此限,

"有3 ...
冇提美國、台灣或其他地區ip的人,
唔通佢地唔屬於『藍絲、黃絲』,佢地係『僵屍』?

已經有新聞證明有黃絲IP來自美國,

除這兩類,其他都是人工智能嗎?

引用:
原帖由 Iamshameless 於 2017-9-7 05:58 PM 發表
我不是藍絲,我認為建制派有八成是廢物,政府也有大量廢物,我也認同中共有很多問題.

我只是反黃絲,一般廢物也比自以為救到世的核廢料好,我身邊不少人亦如此,樓主的非藍必黃選擇根本不反映& ...
我相信自己近似呢位師兄.  我想戴耀延冇得教,亦對何君堯無丁點好感

但一定要二元吾係黃就藍?

引用:
原帖由 paul3409 於 2017-9-7 04:27 PM 發表

所以加此限,

"有3 ...
喜歡就是同類人
不喜歡就是異類人

樓主 成熟啲 唔該

鍵盤翻頁
左右