• 瀏覽: 285,185
  • 回覆: 2,980
  • 追帖: 11
+171
引用:
原帖由 kwan1516 於 2017-11-2 12:51 AM 發表

$128神棍你買唔買?
123果支仲正。

引用:
原帖由 泉船 於 2017-11-2 01:01 AM 發表

123果支仲正。
邊支123仲正呀?
去鴨記買支20幾蚊自拍神器,可以影相又得,加一個夾夾住張卡泊車嘟卡又得,得左

引用:
原帖由 kwan1516 於 2017-11-2 01:18 AM 發表

邊支123仲正呀?
去鴨記買支20幾蚊自拍神器,可以影相又得,加一個夾夾住張卡泊車嘟卡又得,得左
#2936果支

引用:
原帖由 泉船 於 2017-11-2 01:22 AM 發表

#2936果支
原來係123果支.............果支只係.........拍烏蠅

引用:
原帖由 kwan1516 於 2017-11-2 01:34 AM 發表

原來係123果支.............果支只係.........拍烏蠅
各有各好啦,123成本低,賣相就,,哈哈。
128果支,幾q幾得意。

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2017-11-1 09:51 PM 發表

咁快就考小學啦, 時間過得真係快
以前荔園,海洋公園是最佳的遊樂地方。

現在。mk更似名勝

月下,夜空中的寧靜。日出前的安逸。enjoy

引用:
原帖由 gblsf4 於 2017-11-1 10:09 PM 發表

係,考小學壓力好大,尤其係龍B
當年考幼稚園輕鬆好多
考幼稚園 都唔輕鬆  都要逐間幼稚園門口排隊

為人父母 個個都希望自己嘅仔女 長進 有出息
佢而家 讀小學 開始大個仔㗎喇 對於傳媒資訊 你要睇緊啲 盡量唔好畀佢接觸毒果啦

引用:
原帖由 泉船 於 2017-11-2 12:28 AM 發表

攞來拍乜?
拍烏蠅

引用:
原帖由 kwan1516 於 2017-11-2 12:51 AM 發表

$128神棍你買唔買?
我唔會買

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2017-11-2 09:45 AM 發表

佢而家 讀小學 開始大個仔㗎喇 對於傳媒資訊 你要睇緊啲 盡量唔好畀佢接觸毒果啦 :smile_ ...
他日小朋友接觸同學時間比家人更多...
以我見解...
一間校風良好的學校是最最最重點..或許...影嚮一個人的一生

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2017-11-2 09:45 AM 發表

佢而家 讀小學 開始大個仔㗎喇 對於傳媒資訊 你要睇緊啲 盡量唔好畀佢接觸毒果啦 :smile_ ...
或者當年報幼稚園有d運, 有幾間心儀既都收左, 起碼一開始放下心頭大石....

而家玩緊直私遊戲(報讀直資/私校), 未收到offer信, 先收兩封reject信
我明白今年間間直私幾千人報, 最多果間81xx人報, 但最後入圍只有百幾人, 但當收到第二封reject信時個心好沉....
尤其係果間學校係阿仔最鍾意的, 我同佢講reject時, 佢喊左出來, 話自己答得好好, 點解唔收佢
我仲未敢諗到咁遠, 過左升小呢關先!

ee個仔定女, 係咪龍校, 洗唔洗考評分試

引用:
原帖由 一個普普通人 於 2017-11-2 09:50 AM 發表

他日小朋友接觸同學時間比家人更多...
以我見解...
一間校風良好的學校是最最最重點..或許...影嚮一個人的一生
我都未知有冇學校收! 唔到我揀

引用:
原帖由 gblsf4 於 2017-11-2 12:56 PM 發表

我都未知有冇學校收! 唔到我揀
國際學校呢

引用:
原帖由 一個普普通人 於 2017-11-2 12:58 PM 發表

國際學校呢
唔考慮喇! 鍾意傳統多d

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]