• 瀏覽: 5,210
  • 回覆: 18
梁頌恆及遊蕙禎 去年10月12日 宣誓時的不尊重國家, 昨天上訴失敗, 你點睇

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 10

1. 支持

9 (90.00%)

2. 反對

1 (10.00%)

樓主想投票咩先?係支持上訴失敗判決,定係支持梁遊兩條友繼續做議員呢?如果支持上訴失敗判決,我會投支持票。如果係支持梁遊繼續做議員,我會投反對
希望樓主完善投票說明

引用:
原帖由 kolicson 於 2017-8-26 12:57 PM 發表
樓主想投票咩先?係支持上訴失敗判決,定係支持梁遊兩條友繼續做議員呢?如果支持上訴失敗判決,我會投支持票。如果係支持梁遊繼續做議員,我會投反對
希望樓主完善投票說明
我係話佢哋侮辱國家你又點睇

引用:
原帖由 劉俊傑 於 2017-8-29 10:37 AM 發表

我係話佢哋侮辱國家你又點睇
咁投支持票即係支持距地兩條牟利侮辱國家?咁我會投反對

引用:
原帖由 劉俊傑 於 2017-8-26 11:09 AM 發表
梁頌恆及遊蕙禎 去年10月12日 宣誓時的不尊重國家, 昨天上訴失敗, 你點睇
活該!

自作自受, 浪費公帑, 反對牠們上訴...
目光短淺, 不知華裔遍佈全世界, 侮辱國家, 即侮辱全球華人, 支持牠們冇得留低

引用:
原帖由 劉俊傑 於 2017-8-26 11:09 AM 發表
我投支持,但意思係支持DQ佢兩隻生番,樓主條題目有誤導人之嫌。我哋投票係支持佢哋失上訴失敗畀人KO,唔係支持佢哋唔尊重國家!!

罪有應得

條問題都唔知問什麼?

引用:
原帖由 劉俊傑 於 2017-8-29 10:37 AM 發表 我係話佢哋侮辱國家你又點睇
唔該你改改問題1先啦

佢地同電話騙案黨沒有分別,都係先騙取別人信任,再騙人錢財

做埋啲低智唔諗後果既小動作就想呃政治飯食, 累人累物勞民傷財趁早破產喇。

唔使睇10分好

抵死

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]