• 瀏覽: 98,358
  • 回覆: 306
  • 追帖: 2
+22
泛民成日拉布,你又點睇

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 699

1. 不支持
2. 支持
支持佢哋返屋企拉布投票就拉倒!

引用:
原帖由 fb5602382 於 2017-8-25 04:16 PM 發表
技錯票 我係反對泛民主派繼續拉布 對唔任 建制派俾多啲空間泛民主派繼續製造新勢力 再靜觀其變就乘成追擊順住所製造新勢力 再而推高泛民主派勢力 然後再重新掌握形勢 更加順勢而行 再重組形勢 再壯大形勢 泛民主派一定走澳門再次起形勢 再走星加坡壯大形勢 然後台灣增加壯大形勢 最後香港再次重奪主權 就順住泛民主派所製造新勢力 再次重奪香港主權 真係唔好有勢用盡  再靜觀其變順住泛民主派製造出嚟新形勢 重 ...
真係唔知你寫什麼?學過中文嗎?

泛民係一班栽專制無恥政棍俾票佢地同自殺冇分別

民主政制所有參與者,所有黨派都係政棍。要我喺所有垃圾政棍當中揀,至少我唔會揀一路做緊傷害自己身處嘅地方嗰一班

就會叫口號,毫無建樹!香港比尼班人害死。

引用:
原帖由 fba71a8c9b5eda 於 2018-11-25 10:09 PM 發表

真係唔知你寫什麼?學過中文嗎?
唔知就自己返學回爐啦,小學雞

引用:
原帖由 Joeycky 於 2017-10-3 04:32 PM 發表
支持泛民,香港更亂,支持建制,橫行無忌,支持本土,又太戇鳩,所有政客,假到無倫,都是支持不信政客較好。
民主一直都系甘噶啦。普通百姓甘好呃,d議員邊個唔去呃百姓邊個on9。

引用:
原帖由 LonginusTM 於 2019-9-6 02:51 PM 發表

唔知就自己返學回爐啦,小學雞
關你屁事,我都知你係不學無術之流,個篇垃圾睇得明就唔係人,我相信你睇得明

泛民祗想講道理,但對手是一個不講道理的集團。在如此的政治制度下不能發揮作用。

引用:
原帖由 ol-ivy 於 2019-9-7 12:00 PM 發表

假記者阻差辦公 泛民無譴責
真暴徒掟磚放火 泛民無譴責
廢青學生攪罷課 泛民無譴責
堵路破壞公物者 泛民無譴責
欺凌老弱婦孺者 泛民無譴責
邊度有假記者 冇人阻差辦公, 就算阻住佢哋都係唔想警察搞破壞
掟磚放火全部係警察
破壞燈柱係為咗保障大家
罷課罷工係為咗香港未來
冇人欺凌老人家

支持垃圾飯民等于集體自殺。

泛民議員正消費緊香港嘅法治。

不支持, 泛民將會被民主制度淘汰

引用:
原帖由 KHH7711 於 2017-10-17 05:21 PM 發表
問五毛壇,簡直曬氣。
德政就要過,惡政敗政要反,議員最基本責任,十幾皮個月叫口號當交差,搞L錯呀,多留意早幾年時事,建制泛民政棍幾醜陋都有

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]