• 瀏覽: 83,949
  • 回覆: 634
  • 追帖: 6
+22
引用:
原帖由 tony.hk 於 2017-8-13 08:09 AM 發表
最後踢爆左,林子健行出黎自稱弱智人士真係吹佢唔漲
黃絲上到庭求情都有醫生信寫智力有問題

愈講愈亂,愈描愈黑。

引用:
原帖由 Keydunker 於 2017-8-13 07:34 發表
有建制派質疑民主黨林子健在獲釋後為何沒有第一時間報警,反而先回家,再召開記者會才求醫。林子健稱遇襲後太累和太緊張,故先回家和通知黨友,亦要保留傷痕對外展示。支聯會主席、民主黨何俊仁分析說,把球衣送給劉 ...
報假案
大令樂了

可以話西貢個結界唔知點解來左旺角

連d白鴿元老都比你玩

又一次放血....民主黨仲有誠信嗎?  收皮啦

引用:
原帖由 starr 於 2017-8-13 07:46 AM 發表
全都是戲子,包括銅鑼灣書店
試問兩次事件,有什麼確實證據?全是指虛烏有的指控!

什麼銅鑼灣、油麻地捉人,竟然沒有半個目擊者,可能嗎?
大叫一聲,馬上幾十對眼看著你呢∼ 香港多擠迫,大家都不知道嗎?
書店單嘢都可以話假?佩服

點解廿一粒書釘的位置,都是林子健雙手可及的地方??
左手攞釘書機放在大脾,右手大力一啪,呀~~~~~

漢奸柱銘AV仁,因為你地民主黨員青山走犯

引用:
原帖由 Keydunker 於 2017-8-13 07:38 AM 發表
泛民集體炒車
炒得最應果個係公賊黨羊戅Q, 佢第一時間衝出黎柒

引用:
原帖由 hopuilun 於 2017-8-13 08:20 AM 發表
連d白鴿元老都比你玩
比人玩果個係主謀都未定

講真條肥佬呢單真係好流,馬田同老何又岸居陪佢企出嚟癲!

緊張到警都唔識報,所以咪話佢on9囉!仲選乜Q野呀?三歲細路都識啦!選?選手指啦!

引用:
原帖由 tony.hk 於 2017-8-13 08:22 AM 發表
點解廿一粒書釘的位置,都是林子健雙手可及的地方??
左手攞釘書機放在大脾,右手大力一啪,呀~~~~~
民主黨人曾經沉迷叫雞,而家沉醉SM

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]