• 瀏覽: 44,365
  • 回覆: 9
  • 追帖: 2
+35
報稱被內地人員帶走禁錮和毆打的民主黨成員林子健早上出院,他表示先向傳媒交代事件,再報警的做法,是經民主黨創黨主席李柱銘及前主席何俊仁商討後決定。李柱銘出席活動後表示,林子健在凌晨3時半用手機傳送了一些受傷的照片給他,他在早上6時半起床看到時嚇了一跳。李柱銘之後與何俊仁討論,認為不能不公布,他們決定先召開記者會。李柱銘表示,並不知道幕後指使人士,現時不能說是由強力部門所做,又指林子健沒有法律常識要保留證據,形容對方回家後洗澡及清洗衣服的做法愚蠢。

民主黨創黨成員又係神學博士生, 居然無法律常識? 真係要向叫雞黨創黨漢奸比個 like

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/李柱銘指林子健沒有法律常識-洗澡及清洗衣服做法愚蠢-092140732.html

AV仁跳船又到漢奸李跳船, 肥仔林好可憐

引用:
原帖由 理+誠 於 2017-8-12 05:57 PM 發表
個個都劃清界線嘞,變棄卒!
無論故仔有幾荒謬都好, 還有香討不少會員仍然忠實支持佢

引用:
原帖由 csdenis 於 2017-8-12 05:58 PM 發表
林子健沒有法律常識, 但是擁有超乎常人的體能及 意志,可以釘住D釘去沖涼。
叫雞黨創黨成員無法律常識, 真係好可悲, 叫市民點支持佢地?

引用:
原帖由 ka626168 於 2017-8-12 06:01 PM 發表
原來沙灘豬三年前曾患情緒病,怪不得連釘書機如此低劣之作亦可獻世。不過,最難得是同道中人例如李漢奸之流,極度興奮,大鑼大鼓同沙灘豬一齊開茶檔一於攪大佢。
唔怪之得左報話佢唔記得食藥啦

引用:
原帖由 cNine 於 2017-8-12 06:04 PM 發表

尋日記招
後面大大隻字 "強烈譴責強力部門" 架喎
有名你叫漢奸, 老奸巨滑係必須

引用:
原帖由 ka626168 於 2017-8-12 06:09 PM 發表

佢打官司時,會唔會要求昨天講嘅野唔算數。
你無聽過否認控罪但係有悔意咩?

引用:
原帖由 南非王子 於 2017-8-12 06:13 PM 發表
釘書機會唔會大賣?
禁止發售係攻擊性武器

引用:
原帖由 maygi 於 2017-8-13 02:26 AM 發表

您有無攪錯呀   宵夜都噴晒出嚟呀
http://n2.hk/d/attachments/day_170813/20170813_3f2f190625fbc586e54b9VEpX1i5ES6g ...
應該改一改: 一切解釋不到的都是 衪 的旨意, 凡人係唔會明白

引用:
原帖由 st105 於 2017-8-13 08:18 AM 發表
吾知信果個蠢D定做果個蠢D呢......
真正睡著可以喚醒, 裝睡的是喚不醒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]