• 瀏覽: 45,150
  • 回覆: 405
  • 追帖: 2
+24
睇條友咪自編自導自演

肥佬快啲搵泛民旗下的士佬支持者,砌到個故仔比人覺得無缺陷先啦…再搵多兩個高大操普通話猛男,唔好搵自己友埋單,仲死得快呀!

Cia cut budget, 甘殘忍對自己d 奴才。雖然佢地民主團以為有民主就刀槍不入,但事實上會痛架麻。

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2017-8-12 04:05 PM 發表
自殘要好大勇氣喎
自宮好過拉 死肥能

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2017-8-12 04:58 PM 發表

如比人查出係自殘, 好大穫喎, 政治生涯玩完, 分分鐘累埋民主黨, 玩唔玩得起。
以前有個為咗宣示釣魚島主權跳落海,連命都無埋,嗰個都好似係民主黨。

引用:
原帖由 cusooninhk 於 2017-8-12 04:16 PM 發表
本人誠心希望蘋果日報記者+呢班仆街,不得好死,死後不得善終,一代複一代!
x2

民主黨咁多法律精英,點解唔先分析吓件事就撲出來見人? 叫同路人情何以堪!

引用:
原帖由 煩惱的 於 2017-8-12 04:49 PM 發表
泛民什麼時候才放過香港人.
當飯民全家死了後

一班狗同奴才一睇到聖旨就係到打J,同以前毛主席年代一樣咁on9,以為自己食梗蕃薯已經係全世界最幸福既人。
大陸就乜都可以假,呢度果然係假香港討論區

每個十字架打落去咁整齊,完全不痛任打,除了打上麻醉藥想不出有其它理由

引用:
原帖由 thinking2014 於 2017-8-12 05:06 PM 發表
正常人係沙灘醒果下就報警求助啦

被人挾垃左打左成日,醒返唔知自己身在何處,荒山野嶺。。。竟然唔係即刻報?
飯民經常黑警前 黑警後,真心希望飯民王屍死全家。

如果係真嘅第一時間去差館啦.九成比人捉黃腳雞一係扮勁叫雞唔比錢.比人打獲勁啦.肥9何x仁話橫掂都冇仇報重唔成機博出鏡好過乜都冇.

引用:
原帖由 lam1252 於 2017-8-12 05:16 PM 發表
每個十字架打落去咁整齊,完全不痛任打,除了打上麻醉藥想不出有其它理由
可能係特技化妝

引用:
原帖由 gway 於 2017-8-12 05:11 PM 發表

以前有個為咗宣示釣魚島主權跳落海,連命都無埋,嗰個都好似係民主黨。
陳毓祥。佢係親共嘅。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]