• 瀏覽: 45,158
  • 回覆: 405
  • 追帖: 2
+24
引用:
原帖由 etinkc 於 2017-8-12 04:41 PM 發表

最無可能的,就最有可能。
我昨晚見到孫悟空
應該是三位自稱來自明朝的大將軍,大學士和大太監綁架咗佢。逼佢講出太子妃的住處。

引用:
原帖由 tsang000111 於 2017-8-12 04:48 PM 發表

乜隻肥豬比人強姦?
係雞姦!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 ichthys2 於 2017-8-12 02:28 PM 發表
確實相當之多疑點︰

1. 正常人若身體被打上釘,理應截停的士後先去醫院或警署,但事主林子健竟然先回家洗衣及洗身,身上鐵釘猶如不當一回事一樣,反而竟然先開記者會,最後去醫院。

2. 既然事主聲稱被迷魂、擄 ...
我都好懷疑單野係點。

不過班藍絲五毛一邊鬧泛民啲人未查清就屈支共,但係自己就無證無據屈人叫雞。
真係好煩

引用:
原帖由 HK_WA 於 2017-8-12 04:40 PM 發表
如果係真,應該釘晒落去個口同條j, 點會訂大腿咁on9
無計, 自己落釘實會就住嚟打, 打大脾係最就手, 又多肥肉無咁痛, 食定止痛💊打完即刻開記者會再送醫院, 時間啱啱好

引用:
原帖由 匯豐銀行 於 2017-8-12 03:04 PM 發表

同上次雞蟲林榮基,發起咩“我們都是林榮基”大遊行比,
今次呀羊大狀同人渣傑都系搖旗立喊姐,
再者羊大壯刪facebook轉軚有前科啦。
(之前唔記邊單野出facebook,之後話唔關黨事系個人意見)
又屈人雞蟲,證據呢,定你上次叫雞有見過佢?

引用:
原帖由 gway 於 2017-8-12 04:52 PM 發表

睇佢傷口應該係清毒咗皮膚先釘,無乜發炎反應。話唔定落埋麻醉藥,如果唔係點解雙手被綁會無痕跡,人痛係極力掙扎,無被綑綁傷痕實在係奇事。
如比人查出係自殘, 好大穫喎, 政治生涯玩完, 分分鐘累埋民主黨, 玩唔玩得起。

引用:
原帖由 wasana 於 2017-8-12 03:14 PM 發表
賊喊捉賊,泛民強項,
做左唔認,黃絲專利。
宇宙最強,法律第二,
病蟲選票,全是白痴。
睇黎你要學下中文先😂

引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2017-8-12 02:20 PM 發表
民主黨員林子健稱日前於旺角街頭,遭疑似內地強力部門人員擄走。對方將林帶到不明地點虐打,又稱要向身為基...

http://static.apple.nextmedia.com/images/e-paper/20170812/large/1502504758_1122.png

有人話 ...
佢有冇呢個 level

我相信76何原先劇本係冇打釘,打釘呢種死法肯定係肥林自己加上去,點知呢幕over左,試諗下成單野如果冇釘既話,會多好多人信。所以呢穫民主黨真係作繭自縛,搵錯個唔跟劇本既演員,捉蟲入屎忽

提示重案組,查下釘有冇消毒,他家內有冇釘書機!

比人用釘釘住,但痛足,行足兩日,個傷口仲咁乾,無花痕,好功夫

引用:
原帖由 138138138 於 2017-8-12 04:54 PM 發表

咁咪系囉!唔使咁快沖出來護主啵!好等錢使呀?佢系老屈的話,自有警察做佢世界!你地既好公安會做嘢啦!
我係支持蔣公介石、經國先生所統治的中華民國,反對台獨!我敢罵毛賊東!你敢罵川普嗎?敢罵黎賤英嗎?

正常人係沙灘醒果下就報警求助啦

被人挾垃左打左成日,醒返唔知自己身在何處,荒山野嶺。。。竟然唔係即刻報?

引用:
原帖由 你假誠 於 2017-8-12 04:05 PM 發表
共產黨好恐佈。
係好恐怖,咁都唔打撚死佢。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]