• 瀏覽: 790,687
  • 回覆: 53
  • 追帖: 386
+97
追!

中國俾台灣人有通行證,同某啲香港人一樣,搵人仔錢,但心反大陸,最多唔講出嚟。

引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-7-25 11:58 PM 發表
http://sputniknews.cn/politics/201707241023186582/

俄羅斯衛星通訊社大馬士革7月25日電 敘利亞交通部長阿里•哈穆德(Ali Hammoud)接受衛星通෷ ...
這個仗,老俄打唔起喎。

引用:
原帖由 horse2014 於 2017-7-26 12:11 PM 發表

但係……老美又打得起?
老俄窮過老美,就係咁,老美先有本錢可以逼迫老俄。

引用:
原帖由 horse2014 於 2017-7-26 03:27 PM 發表

會唔會係大家都咁窮呢!
大家都窮就應該係。
不過,應該唔似你得兩蚊,我有一蚊咁接近。

引用:
原帖由 horse2014 於 2017-7-26 03:34 PM 發表

如果你睇睇美國嘅數簿,美國係負數。仲有,俄佬死十個當一傷,老美死十個就會反戰示威,老美打唔起啊!
老美出錢, 叫歐洲出人, 或者叫烏克蘭自己出人. 咁又得唔得呢?! 總好過, 老俄又要出錢, 又要出力.
呢排美國成日係敍利亞打政府軍嘅基地, 老俄都唔出聲.

引用:
原帖由 horse2014 於 2017-7-26 04:28 PM 發表

其實,宜個世界嘅悲慘就係世界係俾三大流民玩,舊時係二大,九十年代至 2010 係老美獨大,宜家係三大。任可分析核意忽略任何一大流氓,都會有誤差。咁樣答你,會 ...
三大流氓我知道. 唔使咁嘅!

你要講老俄有能力, 咪有囉. 不如我補一句, 老俄唔還手, 只係時機未到. 咁得未?!

老美以家係外強中乾, 咁老俄呢? 咪又係一樣! 只係邊個乾啲咁解啫! 何況, 阿爺真係會無限量供應老俄去打仗?!
老俄都會計數架嘛. 無咗無限供應, 咁梗係先避下老美啦. 下下硬頂返去?!

引用:
原帖由 horse2014 於 2017-7-26 04:58 PM 發表

尊重你嘅睇法!

以家最怕係阿爺被人拖落水. 攪亂咗個節奏.

講下特朗普. 最近無啦啦 FACE仆 講起美國有童婚呢家嘢, 啲有錢佬同啲年齡好細嘅女仔結婚. 跟手, 就有啲FEED 講佢以家個老婆, 嫁俾佢嗰時, 只係得13歲, 仲話特朗普自己講, 伊萬卡嗰時已經令佢好著迷..... 唔知係咪有新一輪潑污水攻勢出籠呢?

引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-7-27 08:07 AM 發表
http://sputniknews.cn/politics/201707271023216199/

俄羅斯衛星通訊社莫斯科7月27日電 俄常駐歐盟代表弗拉基米爾•奇若夫7月26日稱,俄羅斯與歐 ...
老俄看來被人半推半就地上了套.......

引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-8-3 01:29 AM 發表
响美國國務卿蒂勒森轉口風,話想同朝鮮對話嘅轉變中,大家其實都可以睇到,响中國沙場閱兵,並將印度越界行為定性為侵略後,美國人响朝鮮問題上,已經不得不採取退讓嘅姿態。

問題係,美國呢一 ...
你用水槍去驅逐人哋嘅使館人員, 而人哋就出動到火器, 去驅逐你啲使館人員.  老俄力不從心得開始明顯化了.

睇嚟, 阿爺以家應該會吊住佢條命, 等佢頂多一陣.

引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-8-5 01:25 AM 發表
美國人造訪印巴,可以說,巴基斯坦新總理的任命,是在美國人的監督下完成交接的。

…………………………………………………

據巴基斯坦《黎明報》8月4日消息,經過近兩個小 ...
老美這套連環拳,打得好明顯。阿爺定要反制才可!

引用:
原帖由 leslielo 於 2017-8-8 07:47 AM 發表

戰狼II參考改編的是利比亞動亂及當時撤僑的情況,有些場景是真實發生過。
聽說最後一幕國旗有出現!

引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-8-6 09:05 PM 發表
https://news.sina.cn/gj/2017-08-05/detail-ifyiswpt5461027.d.html?from=wap

歐盟對俄羅斯追加制裁 俄:毫無理由 保留報復權利

海外網8月5日電 4日,歐盟 ...
老俄應該有自己的算盤. 一邊他又要吃中國口糧, 但又不能太依靠中國. 所以, 佢係另一方面又要吃歐洲面包.  所以, 以家只能打打嘴炮. 否則, 佢只剩下投靠中國這條路.  呢個做法, 之前中國都行過.

中國跟東盟發佈嘅"南海行為準則"出爐, 看來, 西太平洋框架開始倒數了...

法國發生車撞人群事件,重點在於今次被撞嘅,係法軍。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]