• 瀏覽: 33,767
  • 回覆: 348
  • 追帖: 2
+10
引用:
原帖由 上環 於 2017-5-15 07:02 PM 發表

咪就係話你搵到食咯,請唔請人啊,我跟你搵食,我要求唔多,比10萬一個月我就得
如果這樣叫搵食,怎好得過一句毒果就可以

頂頂他日必飛黃騰達貪足百億移民美國!
多謝各香港市民支持民賤聯,請各位食糭都係抵。

引用:
原帖由 kenbondwong 於 2017-5-15 07:05 PM 發表
頂頂他日必飛黃騰達貪足百億移民美國!
多謝各香港市民支持民賤聯,請各位食糭都係抵。
鼎鼎老婆好像曾任職美資公司的

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2017-5-15 07:06 PM 發表

淫民日報都俾人鬧毒果

我見過,我真係見過
那個肯定不知,現在是見到大陸傳媒連結就鬧出帖的樓主,都說鼎鼎不停被自己人推上來

引用:
原帖由 richardli008 於 2017-5-15 02:46 PM 發表
毒果UGL無限Loop攪唔到689既,不過豬一樣既毒果迷最鍾意呢D標題自high!
仲要好似發現新大陸咁,好x勁

生果日報咁衰格放呢張相做大頭照

track change ?

引用:
原帖由 blackkh 於 2017-5-15 07:04 PM 發表

如果這樣叫搵食,怎好得過一句毒果就可以
原來你無錢收架?咁你笨柒啦,係人都知呢度做毒果轉貼員有錢收,你快撚D去勞工處告柒肥佬黎啦

『有建制中人指,「呢啲同政府嘅溝通,通常都唔會留低手指模」。』

淨睇呢句,就知唔用腦先會信。

解釋係比班黃C呢句點解:

有出貓學生指,自己作弊,通常唔會比人知。

最奇怪係會自己唔想比人知,但又會自動爆料比毒果

[ 本帖最後由 poorman@LP 於 2017-5-15 07:28 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 上環 於 2017-5-15 07:16 PM 發表

原來你無錢收架?咁你笨柒啦,係人都知呢度做毒果轉貼員有錢收,你快撚D去勞工處告柒肥佬黎啦
點好得過一見生果連結就一句毒果

智障毒果粉又打J打到一地都係

狼一般的特手, 搵豬一般的隊友, 加上豬一般的議員助手.
豬一般的議員大話未成精.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]