• 瀏覽: 33,766
  • 回覆: 348
  • 追帖: 2
+10
雞昌縮咗去邊?  

毒果咁都知? 仲唔報警? 偽造文件好大罪架.

其實WORD FILE 可以SET 做read only.

又要做吓花生友

有刪改紀錄就係證據?

究竟刪改過乜嘢呢?又真係唔知喎。
引用:
原帖由 曹木各 於 2017-5-15 02:08 PM 發表

民建聯周浩鼎被揭與特首辦「打龍通」,任由特首辦修改其向立法會調查梁振英收取UGL公司5千萬事件專責委員會的研究範圍 ...

有証據就拉人啦。得嗰講字

毒果UGL無限Loop攪唔到689既,不過豬一樣既毒果迷最鍾意呢D標題自high!

豬頂

引用:
原帖由 siutatbo 於 2017-5-15 02:14 PM 發表
雞昌縮咗去邊?  
仲凹緊水

引用:
原帖由 kof2002um 於 2017-5-15 02:19 PM 發表
毒果咁都知? 仲唔報警? 偽造文件好大罪架.

其實WORD FILE 可以SET 做read only.
毒果新聞,信果個都白痴

引用:
原帖由 曹木各 於 2017-5-15 02:08 PM 發表
http://static.apple.nextmedia.com/images/e-paper/20170515/large/1494826499_4c2b.jpg

民建聯周浩鼎被揭與特首辦「打龍通」,任由特首辦修改其向立法會調查梁振英收取UGL公司5千萬事件專責委員會的研究範圍 ...
昌昌呢?點解吾出來指正,告返689

引用:

嘩~ 重玩緊UGL? 毒果記者已經技窮...

夠料就一早報咗警啦! 再唔係飛過去告埋UGL 好嗎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]