• 瀏覽: 21,064
  • 回覆: 90
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Vman7 於 2016-12-29 04:52 PM 發表
大陸出品喎?!,無人駕駛喎?!會唔會出現溫洲事件?
咁唔好搭就完全安全了。

豬風肯定有大做文章

引用:
原帖由 hokoonho 於 2016-12-29 04:33 PM 發表

已經足夠令某D 細路仔喊
一於拒絕落車,好似扎彷班難民咁佔領列車!正苦必須賠償,我諗每人一餐自助定驚!

至於議猿就應該為民發聲,爛既橙、豆腐渣唔要,整條要拆卸重建,一定要全日本製。

引用:
原帖由 Vman7 於 2016-12-29 04:52 PM 發表
喱次電力系統故障,都係大陸出品嘅咩?

無事既

係咁架啦!無事就出黎自拍,有事就唔知去咗邊!
係呀!梁國權講你呀!L樣柒頭,你班跟尾狗呢?
快啲加班仆街人工啦!

你咁講野,真係唔乎合本土居民利益。

其他野唔講,嚇親細路,可大可少,搞到有心理陰影,將來怕黑點算?!

橫惦正苦係大股東,至小都每人派一張迪士尼家庭年票一份,比小朋友壓下驚!
引用:
原帖由 wkkenneth 於 2016-12-29 04:56 PM 發表
咁驚咪唔好搭囉,新線要時間磨合好正常,小小事故就嘈,,香港人真係難服侍

好小事。

引用:
其實你有無諗過一直都係無人駕駛,只不過係有放司機同無放司機,你唔係真係以為D車係司機渣咁天真

引用:
原帖由 bmw318i2008 於 2016-12-29 05:31 PM 發表
你咁講野,真係唔乎合本土居民利益。

其他野唔講,嚇親細路,可大可少,搞到有心理陰影,將來怕黑點算?!

橫惦正苦係大股東,至小都每人派一張迪士尼家庭年票一份,比小朋友壓下驚!

即係搞咁多野都係想攞著數,都係一貫本土香港人嘅作風

引用:
原帖由 hokoonho 於 2016-12-29 04:00 PM 發表
獨家即時上載,內容連結更新中
https://youtu.be/Q8frpBxLSFs

南港島線發生電力故障, 列車一度未能開出 ,車站內部分燈光一度熄滅。

新聞來源連結:

無綫新聞 - 南港島綫下午有電力故障 列車服務一 ...

[ 本帖最後由 klhsiu 於 2016-12-29 05:37 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

嗱!剩係拎著數已經便宜左你地!

唔係CY辭職,林鄭又未上,否則呢單野一定係政治事件!隨時可以彈劾特首呀!
引用:
原帖由 wkkenneth 於 2016-12-29 05:36 PM 發表

即係搞咁多野都係想攞著數,都係一貫本土香港人嘅作風

有線Cam man都在場, 但就唔見記者

引用:
原帖由 hokoonho 於 2016-12-29 04:00 PM 發表
獨家即時上載,內容連結更新中
https://youtu.be/Q8frpBxLSFs

南港島線發生電力故障, 列車一度未能開出 ,車站內部分燈光一度熄滅。

新聞來源連結:

無綫新聞 - 南港島綫下午有電力故障 列車服務一 ...
供電有問題... 咁多人都仲唔截,港鉄應變超差囉!

有本事冇撚搭羅,睇死你哋班七頭咪又系死死氣搭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]