• 瀏覽: 718,888
  • 回覆: 66
  • 追帖: 32
+31
引用:
原帖由 良心之光 於 2018-1-12 09:11 AM 發表

正本清源:你對一樓的論點,好像不是很贊同。
對不對?
你做乜吾比我入你D貼討論咁獨裁?

引用:
原帖由 直線國國王 於 2018-1-14 11:26 PM 發表

因為你無跟SOP,你應該對聖人之前的微言仔細研究、多多領會、啟發到你語塞,覺悟前非,那麼你再去跟聖人互動時,便不是討論而是膜拜了。

請緊記,有些帖子不是跟你討論,而是要你不要問只要信,傳道來的。既然是傳 ...
我都打左個突,肛哥突然限制我發言,我不嬲都係佢擁躉,佢咁樣對自己粉絲嘅

引用:
原帖由 直線國國王 於 2018-1-14 11:26 PM 發表

因為你無跟SOP,你應該對聖人之前的微言仔細研究、多多領會、啟發到你語塞,覺悟前非,那麼你再去跟聖人互動時,便不是討論而是膜拜了。

請緊記,有些帖子不是跟你討論,而是要你不要問只要信,傳道來的。既然是傳 ...
仲有之前好多師兄話佢係煩膠,我咪學佢煩膠下佢囉,唉!原來向佢學習都吾得,要拜佢先得,明啦

引用:
原帖由 CV16LN 於 2018-1-15 11:57 AM 發表

煩膠呢個名係超版既終審決定,嘻嘻。

唔係個個有咁既榮幸架。

良心之肛:

在你的[當頭棒喝~~何謂真正的政治⋯]一貼中,你把我這個不對你嘴型的網友用了香討新功能禁止我發言,令我不能發言反駁你的論點,你真的比世上任何一個政權更獨栽

但我發現,有很多網友也同時沒有有你那個貼子發言,你應該對他們也用了禁發言功能吧

不過沒有我們這些不對你嘴型的網友發言,你的貼子是無人問津的

引用:
原帖由 40342 於 2018-1-16 09:29 PM 發表

師兄不必勞氣, 那東西的表現, 全人皆知, 他在此帖的表現, 以其自己的標準來說, 肯定是來搗蛋並引起罵戰, 但樓主並沒有投訴或將之放入黑名單, 相比之下, 高下立見.
是的,他跟本就是一個喜歡搗蛋的東西,他永遠不能接受別人用他的方法對回他,從這點看來,這人其實對自己非常不認同

引用:
原帖由 良才123 於 2018-3-17 02:24 PM 發表

當年香港成功嘅法治係有賴一個有民主做基礎嘅英國係後面支撐住。 冇好民主就好難有一個好嘅法治社會。

雖然唔知你嘅奴才論係想表達什麼。但係可以話, 起香港生活長大嘅都可以自由學習, 自由表達意見。 ...
但吾覺英國管治香港時香港有民主,所以香港嘅成功係因為英國冇比香港民主

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]