• 瀏覽: 3,929
  • 回覆: 19
+3
其實係兩個一齊,左邊嘅影唔清楚。

呢個都係強國人!樓主反上腦

引用:
原帖由 a827828abc 於 2016-10-3 06:48 PM 發表
樓主你去左強國影架?

引用:
原帖由 mikecsc 於 2016-10-3 09:22 PM 發表

呢個都係強國人!樓主反上腦
樓主果個係周街屙尿wor..

強國好多人,  捉特別形為冇意思。你去捉印度或者歐洲一樣有很多唔好個案。

引用:
原帖由 a827828abc 於 2016-10-3 06:48 PM 發表
JR車長怕列車延誤 直接開門路軌上小便

唔明點解d人/反共傳媒經常將甚麼負面的事都歸咎大陸人,d細佬大小二便忍不了,在不太影響人的情況下解決,都不是大惡不赦的事!反而那些甚麼候任議員在公開場合經常將沒有房x嘢,rexxxking of xxxx 說出口,那些毛xxx,有居英權的法官 都 包庇 他們。

那些在某些不適當的地方解決日常問題的人,你是否可以包容他們嗎?

引用:
原帖由 fungdin2000 於 2016-11-13 12:14 PM 發表

JR車長怕列車延誤 直接開門路軌上小便

唔明點解d人/反共傳媒經常將甚麼負面的事都歸咎大陸人,d細佬大小二便忍不了,在不太影響人的情況下解決,都不是大惡不赦的事!反而那些甚麼候任議員在公開場合經常將 ...
文明戶 ?

樓主見過乜幾多強國人?以偏慨全

強國?請問你身份證系唔系強國特區某某撲街啊?

小朋友忍唔到係坑渠疴篤尿有幾稀奇?
咁放狗果d周街疴,求其事後搵支水淝下就叫ok?
好多仲屎都唔執,尿就話之佢,
即係狗權大過人權?
我係西環見過鬼婆放狗,疴係人地部車個轆度,之後冇善後,又係強國鬼婆?
得閒去下老蘭老尖,同埋行下山,大把疴尿相你影呀

大部分自覺是高等人的,都是以否定別人的方法來肯定自己。

其具體表現為,批評一件事物,但不提任何改善的建議。否定了別人,自己就是高等人了。其中最常見的,是否定和自己同文同宗的人或其他群體,以證明自己是高等人。

這班人 否定不了支那就失去了生存的理由

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]