• 瀏覽: 57,255
  • 回覆: 596
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 鎚仔八哥 於 2016-9-27 10:49 PM 發表
何必趕盡殺絕
咁⋯⋯大6仲有好多人走頭無路,睇嚟要由每日150增加到1500先至唔會趕盡殺絕

工聯會呢?

引用:
原帖由 Cuckoopint 於 2016-9-27 10:44 PM 發表
就算事實真係大陸人有幾衰都好, 只要話佢哋唔好, 就被人話係黃絲泥, 咁係唔係全中國大陸人都係好人泥呀,無一個壞人, 只可誇讚唔可以批評, 有D人扮晒正義好人咁, 其實香港有D港人仲慘過佢都有, 不過人&#2 ...
老實講大家都係中國人,我點會討厭大陸人呢,咩國家都有好人壞人
但係果班翻牆既“愛國人仕”  成日借D意插xx 插香港人,所以至另人反感!

唔係世上既人討厭大陸人
而係呢班“愛國人仕”影衰大陸人…

施麗山今日成功爭取增加來港限額至151名

引用:
原帖由 Ch_Palmer 於 2016-9-27 10:34 PM 發表
喺大6搞咁耐都搵唔到善心人幫忙,鄉土班五毛廢青吹撚到大6點點點,dllm 你班仆街冚家鏟食屎啦!
其實大陸而家已經係今非昔比, 大把富豪, 大陸人而家好多都係財大氣疏, 而且好多大陸人都睇唔起港人添, 條肥仔又唔係係山卡啦窮困山區生活, 佢肥絲大隻係返大陸生活根本就無問題

屌,咪返黎啦

非法入境者滾出香港

引用:
原帖由 cokeman 於 2016-9-27 08:07 PM 發表
懷仔如果有居港權,納稅人要養佢過世
火星文? 香港個個都有居港權, 邊個養先? ....

好食好住仲落嚟?
唔係講過喺香港仲慘咩?

施麗珊斥拍攝會累死懷仔,
咁就成全施主影多幾張,
等肥仔早啲投胎去做番個正常大陸人呀

引用:
原帖由 makm 於 2016-9-27 09:05 PM 發表
又係社區組織協會班PK。
揾納稅人笨

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]