• 瀏覽: 5,950
  • 回覆: 82
  • 追帖: 1
成班人都唔投(騙人)

泛民金主係向每名棄選的人派發5球cash, 以補償呢班福隹冇雷氣生仔冇屎忽的政棍的損失,
即係扣除呢班福佳之前的選舉開支, 仲有4球幾嘢落袋,
報名參選又棄選好似中咗一次六合彩, 只有泛民政棍先敢攞呢份唔見得光的彩金.

引用:
原帖由 keekeekee6468 於 2016-9-2 10:20 PM 發表
我選羅冠聰
投犯民,唔係人!

咁幾好喎,成村人去選霸L哂啲論壇發言時間先。求其搵班𡃁仔D7對手,然後宣布棄選

引用:
原帖由 keekeekee6468 於 2016-9-2 10:20 PM 發表
我選羅冠聰
你指嗰條嗱住37票,就自喻代表香港學生既柒頭,三七羅?

[ 本帖最後由 Psyco 於 2016-9-3 10:24 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

奧運運動員怎可能跟泛民呢堆垃圾相比呢………

引用:
原帖由 hytse3033 於 2016-9-2 09:31 PM 發表

你們識唔識何謂棄車保帥?
土共識條鉄

37聰都準備坐監
選唔過

引用:
原帖由 長春二子 於 2016-9-2 11:19 PM 發表
民主黨今次又想 lum 兩席超區, 捧條區議會新人水鬼升城隍, 呢條青頭仔想一夜成名攞二十幾萬票當選, 有冇咁理想?
肛門黨班鐵粉寧願張票射落海都唔會益聞屎黨......

建制驚驚

今日生果報標題:"泛民五人捨身 力保民主派當選"。嘩,但如果掉轉會點?
"西環赤祼操控選舉 港人無懼 九月四一人一票踢走保皇派"

引用:
原帖由 長春二子 於 2016-9-2 09:36 PM 發表

邊個係車? 邊個係帥? 係唔係由花園道指定???
黃絲都好重階級觀念 自扁為車 奴性好重

引用:
原帖由 長春二子 於 2016-9-2 09:07 PM 發表
剛舉行的奧運會, 所有運動員都盡全力參加比賽,
沒有運動員會覺得自己必輸而棄賽, 是否勝出, 由上天決定,
泛民候選人棄選, 他們自己及所屬的政黨, 是對全港選民最大的侮辱,
選舉是一票都不能少的莊嚴活動, 選民 ...
政治分泌物真係好黑暗

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]