• 瀏覽: 2,676
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
投俾佢唔係痶就傻

引用:
原帖由 funsun13 於 2016-8-30 07:36 PM 發表
投俾佢唔係痶就傻
目標只係將教主既更多惡行公諸於世,從來都冇叫人投佢。

佢d票唔會太多,因為佢剩係掛住狙擊黃郁民,完全無講過自由野咁濟,佢果時有好多都係為狙擊,所以呢區都係俾幾個老將壟斷,如果小麗老師之後都平穩,相信會有機會獲得一席,最後一席可能係郁民同遊惠貞爭都唔定

引用:
原帖由 郭郭 於 2016-8-30 07:42 PM 發表
佢d票唔會太多,因為佢剩係掛住狙擊黃郁民,完全無講過自由野咁濟,佢果時有好多都係為狙擊,所以呢區都係俾幾個老將壟斷,如果小麗老師之後都平穩,相信會有機會獲得一席,最後一席可能係郁民同遊惠貞爭都唔定
我都希望小麗老師當選。

引用:
原帖由 hytse3033 於 2016-8-30 07:46 PM 發表

我都希望小麗老師當選。
小麗老母喇

初一出來,然後割蓆

找得黃之鋒站台,一定遲早收肥佬黎錢

只有黃毓民才是真正實力,不收肥佬黎錢

還有2008,年捧打毛孟靜讓梁美芬上位
之後分裂泛民有功
今次中共可能會將梁美芬多到突出來的配票給毓民

就算你同佢一樣好憎黃毓民都唔會投比佢啦,佢果五萬蚊又有人幫佢比,根本佢唔會理有幾多人投佢自己,佢目的只係叫人唔好投黃毓民姐

引用:
原帖由 windywater 於 2016-8-30 07:41 PM 發表

目標只係將教主既更多惡行公諸於世,從來都冇叫人投佢。
佢話自己想贏架

引用:
原帖由 funsun13 於 2016-8-30 07:36 PM 發表
投俾佢唔係痶就傻
不如你問吓李永漢有幾多票仲好?冇陰公佢果五皮嘢自己比㗎!衣家沖咗落鹹水海,你話留番嚟買餸都唔知幾好!

乜水?

引用:
原帖由 水底邊緣的流彈 於 2016-8-30 08:25 PM 發表
佢都唔係致在d票架啦,有乜所謂,我估有一千幾佰票架
你up多咗個0喇!

引用:
投俾佢唔係痶就傻
沒收保証金

引用:
原帖由 水底邊緣的流彈 於 2016-8-30 08:31 PM 發表

唔係架,佢反得甘恆,好多反熱普城,反毓民都會投佢架,千拎票差唔多啦
人社花生台都係反教主 但有吳文遠呢條飛 點解仲要整個痶佬選

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]