• 瀏覽: 2,218
  • 回覆: 32
  • 追帖: 1
ICAC左末???

呢位街坊就醒喇!

引用:
原帖由 circa 於 2016-8-30 11:40 AM 發表
毒果又發功,自導自演老屈建制派
屆屆都係咁嫁啦 係香港人都知民建聯係咁 到選個人就會出掌心雷。其實我覺得啲掌心雷幾正

一定唔好選公民黨班律師.

困擾香港十幾年既單雙非盲流移民湧港,就係公民黨律師團搞出嚟棟鳩我地香港人.

17萬雙非嬰兒,加上雙非嬰兒父母及單非移民(近90萬人) 既居港權從何而來? 就係2001年莊豐源官司案既判決,究竟當年是誰替雙非莊豐源告鳩香港入境署,搞出單雙非居港"當然權"?

當年就係公民黨替雙非鼻祖莊豐源出庭告香港入境署,之後更發動法律介黑衣遊行,去逼迫董建華停止上訴及人大釋法去推反雙非居港權判決!

連2012年,替28萬菲印女傭告鳩香港入境署,去搶奪入藉居港權既律師團亦係公民黨,大家就上網翻查莊豐源案及菲印女傭居港權案,自己查證當年係咩政黨既律師團幫單雙非及菲印女傭去棟鳩我地香港人!

政棍既蛇齋餅糉有相為證, 無得抵賴!

謝偉俊李慧琼..快啲去報警有人抵毀你地喎

又係呢招
毒果究竟有沒有冇新意?

引用:
原帖由 meateater 於 2016-8-30 10:29 AM 發表

通知林卓廷,
佢會即時舉報。
佢唔係查埋再爆料咩??

引用:
原帖由 再去打老虎 於 2016-8-30 06:59 PM 發表 佢唔係查埋再爆料咩??
梗係一收到風,即刻舉啦。
如果唔係,容乜易俾陳樹英舉先。

兩個都係廉記老舉。

引用:
原帖由 donotforgive148 於 2016-8-30 09:46 AM 發表
http://hk.apple.nextmedia.com/news/first/20160830/19753985

仆你個街行賄
有沒有禮品選擇

好難告啦

又係毒果每日比黃屍打j文

吃盡獻世派,票投其他人

引用:
原帖由 okla3 於 2016-8-30 20:48 發表

有沒有禮品選擇
如果有人派禮,收了去投例如民建聯,咁我算犯法。

但如果有人派禮叫我投民建聯,我收了禮但去投其他人,係咪唔算犯法?只係派禮果個可能犯法??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]