• 瀏覽: 4,134
  • 回覆: 75
  • 追帖: 2
哇好噁心……

太上皇
智力99/100 政治99/100 辯才99/100 忠義9/100
皇上
智力94/1000 政治92/1000 武力104/1000 統率99/1000
國師
智力100/1000政治99/1000 落雷99/1000
丞相
智力108/1000 政治99/1000 魅力100/1000
大將軍
智力90/1000 政治90/1000 武力108/1000 統率99/1000

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2016-8-30 05:22 PM 發表

哎吔~做熱狗佬得吾得呀大佬~
咪叫我大佬 囧
唔好攪個人崇拜……政治人物亦一樣。
投票係市民權力。

引用:
原帖由 20168 於 2016-8-30 05:55 PM 發表

咪叫我大佬 囧
唔好攪個人崇拜……政治人物亦一樣。
投票係市民權力。
甘好了~叫你細佬啦~各投票呀~

引用:
原帖由 水底邊緣的流彈 於 2016-8-30 05:33 PM 發表

睇死佢唔會啦,因為鄭錦滿一定入唔到局,佢只係比人當棄卒甘玩
乞兒皇帝∼你地40個街站是不夠的∼港島起碼要多十個∼港島系成個港島∼得一區咋∼港島街站比例佔多5%...將佢劃分成五五比例∼一半系住宅區拉票∼一半系商業區拉票∼why要系商業區拉票??有人住港島有人住九龍新界∼殺港島之餘∼順便推銷埋九龍新界∼

去佔領區數臭犯民典搞死佔中∼將港島票分裂左去啦∼建制反佔中都冇力既!!有力既使鬼大少奶出計打官司咩∼熱普城快些來∼吸返d支持佔中者出來∼

佔中議題剩做港島好啦∼其他區吾使提架∼因為其他區人口冇港島甘混亂∼

犯民搞佔中??埋單啦仆街!

有大少奶在~那會冇票win???

仲有~港島系商業住宅消費區撈埋地區~熱狗仔你地吾知邊d市民系居民定往那區上班或濕平~旁晚六點前數臭犯民佔中~打後時間才是你地真正拉票時間~因為真正居民真正在呢段時間出現的~

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2016-8-30 06:15 PM 發表
仲有∼港島系商業住宅消費區撈埋地區∼熱狗仔你地吾知邊d市民系居民定往那區上班或濕平∼旁晚六點前數臭犯民佔中∼打後時間才是你地真正拉票時間∼因為真正居民真正在呢段時間出現的∼
你咁支持熱狗,大少奶係咪水媽

呢班港毒豬,以為全世界都要聽佢支笛

引用:
原帖由 RVD104 於 2016-8-30 06:31 PM 發表

你咁支持熱狗,大少奶係咪水媽
大少奶當然不是水媽~咦??系播~禾有野俾水媽玩架~佢在那呀?

狗咬狗骨

水媽在那~單張你搞開的嗎??快將乞兒皇帝雨傘失敗錄既封面印傳單俾熱狗仔佢地系港島區下晏派~提下市民典解會失敗兼踩下班傘後兵~到黃昏時先正經拉票吧~

信佢會辭至奇啦 傻的嗎

引用:
原帖由 funsun13 於 2016-8-30 07:59 PM 發表
信佢會辭至奇啦 傻的嗎
五區公投同五區總辭系吾同播~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]