• 瀏覽: 15,255
  • 回覆: 15
云海條含家零,抄我朋友D鬼故都未告佢侵權?

又唔見我有乜野選舉紙?我一張都未見過。

引用:
原帖由 catcloud 於 2016-8-29 12:52 PM 發表

高質黃絲加本土青年才俊,好追隨喱條口水佬嫁,佢係電台狗up    班傻B信到十足十

呢條友本身性格有問題

你睇下佢身邊既朋友已所剩無幾就知。

自編自導自演, 可恥

引用:
原帖由 catcloud 於 2016-8-29 12:52 PM 發表

閣下都色講抄你朋友d鬼故都未告佢咁閣下就收皮啦

閣下話未見過損舉子,茶實閣下頭過票未?有無頭票拳先?

又陳雲海又陳雲根又陳雲,真係好鳩亂!

20000宗case?
就係因為同1個地址有7張票?

成140000張票?
14萬張身份証或假戶口去種票,而一直無人發現,係得你先發現到。

老老柒柒,呢條八婆有無誇張左呀。
引用:
原帖由 超靚仔17 於 2016-8-29 12:36 PM 發表

part2頗長,比D耐性)另一個事件,話說8年前選舉後,我多翻聯絡選舉處同事,要他們馬上把手頭上幾宗種票個案 ...

引用:
原帖由 r102030r 於 2016-8-29 01:04 PM 發表

高質黃絲加本土青年才俊,好追隨喱條口水佬嫁,佢係電台狗up    班傻B信到十足十
唔通信果啲連張損舉子都未撚見過既仆街出泥講損舉咩

完全冇可能, 條友作得就作, 成個投票點票過程成百對眼望住, 公務員唔會同你做埋D on9野去野麻煩
利申: 做過好多次票站工作人員

引用:
原帖由 超靚仔17 於 2016-8-29 12:36 PM 發表

part2頗長,比D耐性)另一個事件,話說8年前選舉後,我多翻聯絡選舉處同事,要他們馬上把手頭上幾宗種票個案 ...
仲以為毒果,不過都差唔撚多.屈都米撚咁離譜嘛,先唔講呢個仆街正苦有幾仆街,單單就呢件事泥講,損舉本身就係1件好樁鹽既事件,亦可反影1個地方既聞名聞煮情度,同當地正苦既管治太道.家陣俾條撚樣講到咁撚黑暗,咁凸衰正苦以後仲有面既,仲好意思話自己係咩細介金溶鐘深咩?所以呢件事無可能就咁算,1定要平反,除非身有屎架啫

引用:
原帖由 超靚仔17 於 2016-8-29 01:01 PM 發表

傻仔..你乜野級數呀!嘍囉都未係...傻下傻下咁
白痴仔,乜你同我好熟架?

真的.會.拎左手軟, 食左口軟???

在真正選舉, 真選擇前:
我...拎左不手軟, 食左不口軟..我不一定要投比利益我的人!
因為我要對自己的真心付責而不是為利益付責

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]