• 瀏覽: 3,203
  • 回覆: 69

http://>><</6kz7pX

拉布搗亂議就袋十萬?冇咁着數!

對!
懲罰泛民主黨
一齊投熱普城。踢垃圾攪事泛民出議會。

記住

廿
熱普城萬歲萬歲萬萬歲

引用:
原帖由 Sith-Lord 於 2016-8-29 12:28 PM 發表 佔中票債票償只是一口空話投開泛民根本唔會過檔,二月新東補選已証實呢點.
邊個話冇!
我之前都喺犯民粉絲,多得淋鹵屍令我睇清犯民真面目!

引用:
原帖由 強烈風暴 於 2016-8-29 03:12 PM 發表
一班不在香港的仆街在香港人的香討中討論只屬香港人的事務.
關你班仆街乜QL 事, 不L知所謂!!!
班大6同胞都係關心我哋啫。

引用:
原帖由 payday 於 2016-8-29 02:56 PM 發表
票一定投支持佔中候選人
泛民要快啲發動第二次佔中堵路掟磚縱火暴動,以折磨香港街坊為手段,向各區選民拉票!!

引用:
原帖由 百厭超人 於 2016-8-29 07:35 PM 發表

邊個話冇!
我之前都喺犯民粉絲,多得淋鹵屍令我睇清犯民真面目!
可以反國教唔可以禁港獨

DLLM老師黎架?

on9, 梗係要投晒俾熱普城啦, 投俾建制飯民等於繼續畀香港衰落去

投開犯民d人多數都係d冇乜學歷嘅死窮鬼!

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2016-8-29 01:57 PM 發表

點解香港人唔可以對佔中反感?

對佔中反應就要趕去大陸?
心聲

佔中之亂,真係唔好忘記!

提提大家,佔中最初只係學生,佔中本來一早完結,旺角過夜人數只有十個八個,係因為有一班親政府黑社會人士走出黎,對佔中學生拳打腳踢,最後先引發更多人,尤其係成年人走出黎,保護學生。

可以見到既係,社會已經去到黑社會管治既時代,唔止佔中,其實大家可以睇到過往唔少新聞,
政府中人搵黑社會做事,恐嚇示威者,已經有很多次,大家仲相信支持政府既人?

支持建制派=支持黑社會治港,你會支持嗎?

引用:
原帖由 犯民愛籌款 於 2016-8-30 02:57 AM 發表
投開犯民d人多數都係d冇乜學歷嘅死窮鬼!
十零年前,我係大學工作,認識一個雙博士學位既教授,佢投長毛,大學內唔少人都有投長毛。

呢個世界唔係你咁諗,不要故步自封,否則做左井底之蛙自己都唔知。

嗯, 我唔會忘記年初二既事

引用:
原帖由 grawg 於 2016-8-30 10:35 AM 發表
佔中之亂,真係唔好忘記!

提提大家,佔中最初只係學生,佔中本來一早完結,旺角過夜人數只有十個八個,係因為有一班親政府黑社會人士走出黎,對佔中學生拳打腳踢,最後先引發更多人,尤其係成年人走出黎,保護學 ...
嘩,咁講都得,你白痴啫,唔好當人儍喎!

引用:
原帖由 grawg 於 2016-8-30 10:40 AM 發表

十零年前,我係大學工作,認識一個雙博士學位既教授,佢投長毛,大學內唔少人都有投長毛。

呢個世界唔係你咁諗,不要故步自封,否則做左井底之蛙自己都唔知。
其實睇身邊既人,邊D人支持建制,邊D支持泛民真係高下立見.望見一班盲目愛國選擇性聽野既中坑我真係得啖笑,無知既程度係連咩係大白象,蛇齋餅糉,社會發生既咩事都唔知. 
如果建制既人質素高小小我都唔介意投建制,睇完D辦論大會,見到容海恩,葛珮帆之流真係無話可說,一個無西環指示就咩都唔識答,一個就誠信有問題,李思嫣果D更加完全唔入流
泛民當然都有好多柒下柒下既人參選,有D人完全無經驗都算,做功課都唔做,講野又無條無理,投得落既真係得2-3個.

身邊同行或其他工作夥伴等等專業人士,由其律師真係支持泛民既比較多(7-3/8-2). 反觀支持建制果班通常真係無咩讀過書,同社會脫節得好犀利 (唔係歧視讀書小既人,只可以話上一個年代既人受教育機會比較小)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]